• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.1999., Nr. 75/78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22768

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrijas rīkojums Nr.63

Par vienveidīgo un identisko preču informatīvo cenu sarakstu muitas vērtības noteikšanai Lietuvas Republikas izcelsmes lauksaimniecības precēm

Vēl šajā numurā

12.03.1999., Nr. 75/78

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Labklājības ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 59

Pieņemts: 05.03.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrijas rīkojums Nr.59

Rīgā 1999. gada 5. martā

Par bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs"

Izdots saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārveidošanu statūtsabiedrībās" 6. pantu

1. Ar 1999. gada 1. aprīli sadalīt bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Psihiatrijas centrs", pārveidojot to par bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un par bezpeļņas valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs".

2. Bezpeļņas valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un bezpeļņas valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs" ir bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma "Psihiatrijas centrs" tiesību, saistību un pienākumu pārmantotājas saskaņā ar uzņēmuma īpašuma sadales aktā norādīto apmēru.

3. Valsts kapitāla daļu turētāja sabiedrībās ir Labklājības ministrija.

4. Lēmumu par bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma "Psihiatrijas centrs" pārveidošanu bezpeļņas valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Psihiatrijas centrs" un bezpeļņas valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Neirožu stacionārs" publicēt laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", laikrakstā "Rīgas Balss" un Jūrmalas pilsētas laikrakstā.

Labklājības ministrs V.Makarovs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!