• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parlamentārajiem sekretāriem, Saeimu un NVO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.2011., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227635

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par parlamentārās izmeklēšanas komisijas sastāvu

Vēl šajā numurā

24.03.2011., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parlamentārajiem sekretāriem, Saeimu un NVO

18.martā Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, tiekoties ar ministriju parlamentārajiem sekretāriem, informēja viņus par Saeimas un nevalstisko organizāciju (NVO) forumu, kas notiks 16.maijā, un aicināja tajā piedalīties arī parlamentāros sekretārus.

"Saeimas un nevalstisko organizāciju forums ir nozīmīgs pasākums, kurā šogad plānots diskutēt par dažādām valsts stratēģiskajai attīstībai svarīgām tēmām, un nereti diskusiju laikā jānoskaidro arī izpildvaras kompetences jautājumi. Tādēļ forumā ir svarīga arī parlamentāro sekretāru pārstāvniecība, kuri spēj ne tikai sniegt detalizētāku skaidrojumu par nozares aktualitātēm, bet vienlaikus skaidrot arī politisko motivāciju dažādu lēmumu pieņemšanai," norādīja Saeimas priekšsēdētāja S.Āboltiņa.

Tika pārrunātas arī Saeimas un NVO foruma šā gada plānotās sarunu tēmas un formāts, aicinot parlamentāros sekretārus aktīvi iesaistīties foruma sagatavošanas posmā Saeimas nozaru komisijās.

Tikšanās laikā ministriju parlamentārie sekretāri informēja Saeimas priekšsēdētaju par aktualitātēm nozaru ministrijās un to sadarbību ar Saeimas komisijām.

Saeimas priekšsēdētāja regulāri – reizi trijās nedēļās – tiekas ar ministriju parlamentārajiem sekretāriem, jo uzskata, ka tieši šīm amatpersonām ir būtiska nozīme, nodrošinot ciešu saikni parlamentam un izpildvarai.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!