• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par avansa kompensācijām plūdos cietušajiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.1999., Nr. 75/78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22740

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lauku attīstības padomes sēdi

Vēl šajā numurā

12.03.1999., Nr. 75/78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par avansa kompensācijām plūdos cietušajiem

Pilnībā apzināt plūdu nodarītos materiālos zaudējumus Mežotnes, Staļģenes un citu Lielupes baseina pagastu iedzīvotājiem būs iespējams tikai pēc plūdu beigšanās, tātad — ne agrāk kā aprīlī.

Taču cilvēkiem, kuri cietuši dabas stihijā, jau tagad ir vajadzīga reāla materiālā palīdzība, lai viņi varētu iegādāties dzīvei nepieciešamo, jo pēkšņie plūdi lielāko daļu cietušo pārsteiguši nesagatavotus un tādējādi vairākas ģimenes faktiski palikušas bez pajumtes.

Iekšlietu ministrs un Valsts ārkārtējo situāciju komisijas vadītājs Roberts Jurdžs nolēmis lūgt Finansu ministriju izskatīt iespēju piešķirt vienreizēju avansa kompensāciju Lielupes un tās pieteku plūdos cietušajiem.

Nepieciešamo līdzekļu apjomu ministrs uzdevis aprēķināt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšniekam Aivaram Straumem, saskaņojot to ar Mežotnes, Staļģenes un citu pagastu padomes priekšsēdētājiem.

IeM informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!