• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Baltijas–Amerikas Brīvības fonda stipendiātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.2011., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227168

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.03.2011., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Baltijas–Amerikas Brīvības fonda stipendiātiem

10.martā Valsts prezidents tikās ar Baltijas–Amerikas Brīvības fonda (BAFF) pirmo stipendiju ieguvējiem, kuri drīzumā dosies uz ASV, lai praktizētos pilsētplānošanas, uzņēmējdarbības un grāmatvedības jomā. Uz tikšanos bija ieradusies arī ASV vēstniece Latvijā Džūdita Gārbere, BAFF programmas reģionālā vadītāja Ilze Doškina, Humphrey programmas stipendiāte un Fulbright alumni programmas pārstāvji.

Tikšanās laikā Valsts prezidents uzsvēra Baltijas–Amerikas Brīvības fonda lielo nozīmību Latvijas jauno speciālistu izglītībā, kā arī norādīja uz fonda īpašo lomu sadarbības saišu stiprināšanā starp Baltijas valstīm un ASV.

V.Zatlers dalījās pieredzē ar stipendiātiem par ieguvumiem studiju laikā ASV un aicināja arī citus Latvijas studentus un speciālistus izmēģināt savus spēkus un pieteikties ASV stipendiju programmām. Tikšanās laikā Valsts prezidents uzsvēra, “cik svarīgi ir stipendiātiem atgriezties Latvijā – valstī, kur ar iegūtajām zināšanām varēs veidot redzamas pārmaiņas, jo mūsu valsts dod iespējas būt par attīstības procesu virzītājiem”.

Sarunas gaitā stipendiāti Valsts prezidentam stāstīja par savām specialitātēm un iecerēm Latvijā pēc studiju un prakses laika ASV. Valsts prezidents pateicās Dž.Gārberei par ASV valdības sniegto atbalstu Latvijas studentiem akadēmiskās un profesionālās izglītības jomā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!