• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2011., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

11.03.2011., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Uzņēmējsabiedrība "ESTVER HOLDING OÜ", reģistrēta Igaunijā ar nr.11984896, kas iesniegusi 20.01.2011. un 16.02.2011. MSIA TIPRO BALTIC, reģ.nr.40003509928, administratoram Andrejam Kaļiņinam minētā maksātnespējas subjekta sanācijas priekšlikumu (restrukturizācijas piedāvājums) un tā precizējumus, ar šo paziņo MSIA TIPRO BALTIC kreditoriem, ka sakarā ar administratora A.Kaļiņina rīcību pilnībā un visos aspektos atsauc un atkāpjas no minētā sanācijas priekšlikuma (restrukturizācijas piedāvājuma) ar 2011.gada 16.ebruāri.

Uzņēmējsabiedrība "Estver Holding OÜ" paziņo, ka tai nav tiesiski un faktiski saistošs minētais MSIA TIPRO BALTIC sanācijas priekšlikums (restrukturizācijas piedāvājums) ar 2011.gada 16.februāri. 

 

 

 

 

Paziņojums par Beļģijas Banku, finanšu un apdrošināšanas komisijas paziņojuma neoficiālā tulkojuma publicēšanu

Beļģijas Banku, finanšu un apdrošināšanas komisijas paziņojuma par licences anulēšanu Beļģijas apdrošināšanas sabiedrībai Apra Leven NV neoficiāls tulkojums latviešu valodā

04.03.2011. Beļģijas Banku, finanšu un apdrošināšanas komisijas Vadības komiteja pieņēma lēmumu par Beļģijas apdrošināšanas sabiedrību Apra Leven NV (juridiskā adrese: Jan Van Rijswijcklaan iela 66, 2018, Antverpene), kas nosaka:

1. Anulēt apdrošināšanas sabiedrības Apra Leven NV tiesības sniegt jebkurus apdrošināšanas pakalpojumus saskaņā ar 09.07.1975. likuma 26. panta 1.§, 4° un 43, 1.§, 1°, a) un b) punktu. Saistībā ar lēmumu anulēt licenci apdrošināšanas pakalpojumu sniegšanai Apra Leven NV tiks likvidēta atbilstoši 09.07.1975. likuma 48/12 pantiem. Lēmums nekavējoties stāsies spēkā.

2. Pārtraukt visus esošos apdrošināšanas līgumus, izņemot avansa iemaksas par (i) ikgadējiem maksājumiem vai (ii) apdrošināšanas sabiedrības sniegtiem apdrošināšanas pakalpojumiem, lai nodrošinātu personu vai labuma guvēju kā daļu no apdrošināšanas līgumu izpildes, kas stājušies spēkā, sniedzot pakalpojumus atbilstoši (i) un (ii) gadījumam, ar nosacījumu, ka visas prēmijas tiek izmaksātas saskaņā ar 09.07.1975. likuma 26. panta 1.§, 2.§, 2°. Lēmums nekavējoties stāsies spēkā.

Attiecībā uz esošajiem apdrošināšanas līgumiem nevar pieprasīt apdrošināšanas maksājumu (t.i., apdrošinātā kapitāla izmaksa, ikgadējie maksājumi vai atpirkšanas vērtības), kad ir apturēta līgumu darbība, izņemot iepriekš minētos kritērijus.

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2011. gada 29.martā plkst.12 notiks LU Psiholoģijas zinātņu nozares promocijas padomes atklātā sēde (Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, Jūrmalas gatvē 74/76, V-201), kurā disertāciju psiholoģijas doktora zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs ILZE DAMBERGA. Temats: "Disociācija un šizotipiskās personības pazīmes sievietēm ar šizofrēnijas diagnozi un vardarbības pieredzi".

Recenzenti: Dr. psych., profesors, Viesturs Reņģe, Latvijas Universitāte; Dr. Psych., prof.Gražina Gudaite, Viļņas Universitāte; Dr. Psych., docents Gatis Bušs, RPIVA.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU bibliotēkā Kalpaka bulvārī 4.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!