• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par Latvijas vīzu saņemtgribētāju skaitu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2011., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226883

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Par atzinību valsts stratēģijai tūrisma attīstībā

Vēl šajā numurā

09.03.2011., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par Latvijas vīzu saņemtgribētāju skaitu

Latvijas vēstniecībās un konsulātos ik mēnesi arvien pieaug iesniegto vīzu pieteikumu skaits.

Tā arī šogad februārī Latvijas diplomātiskajās un konsulārajās pārstāvniecībās ārvalstīs kopējais iesniegto vīzu pieteikumu skaits, salīdzinot ar pagājušā gada februāri, pieaudzis par 33%. Proti, pērn februārī kopā tika pieņemti 5459 vīzu pieteikumi, bet šā gada februārī – jau 7236 vīzu pieteikumi.

Procentuāli lielākais vīzu pieteikumu skaita pieaugums (89%) februārī ir bijis Latvijas vēstniecībā Ukrainā, attiecīgi tie ir 330 un 624 vīzu pieteikumi.

Savukārt skaitliski lielākais vīzu pieteikumu skaita pieaugums ir bijis Latvijas vēstniecībā Krievijā. Tur pērn februārī tika pieņemti 2078 vīzu pieteikumi, bet šā gada februārī jau – 2861 vīzu pieteikums, tas ir, par 38% vairāk.

Latvijas konsulātā Pleskavā vīzu pieteikumu skaits palielinājies par 45% – attiecīgi minētājā laikā pieņemti 204 un 295 vīzu pieteikumi.

Vīzu pieteikumu skaits par 40%, salīdzinot ar iepriekšējā gada februāri, pieaudzis arī vēstniecības Krievijā Konsulārās nodaļas kancelejā Kaļiņingradā, kur pieņemti 258 un 360 vīzu pieteikumi.

Arī šā gada janvārī, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn, iesniegto vīzu pieteikumu skaits pieaudzis par 18%, kaut arī ierasti vīzu pieteikumu skaits janvārī skaitliski vienmēr ir mazāks nekā pārējos gada mēnešos.

Ministrijas Preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!