• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ASV vēstnieces vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2011., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226494

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Imigrācijas likumā

Vēl šajā numurā

01.03.2011., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ASV vēstnieces vizīti Saeimā


Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andrejs Klementjevs 24.februārī tikās ar ASV ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Džūditu Gārberi. Tikšanās laikā pārrunāta dažādi Latvijas un ASV politiskās un ekonomiskās sadarbības jautājumi.

Puses bija vienisprātis, ka Ziemeļu transporta koridors, pa kuru cauri Latvijai uz Afganistānu tiek vestas ASV karaspēka apgādei nepieciešamās nemilitārās kravas, ir labs abu valstu ekonomiskās sadarbības paraugs.

A.Klementjevs atzinīgi vērtēja, ka uz Afganistānu tiek piegādātas arī Latvijas ražotāju preces. Atbilstība ASV augstajām kvalitātes prasībām liecina par mūsu ražotāju spēju izgatavot visaugstākā līmeņa produkciju. Saeimas priekšsēdētājas biedrs pauda cerību, ka Latvijas uzņēmumu produkcijas klāsts ASV karavīriem paredzētajos sūtījumos turpinās palielināties.

Tikšanās gaitā pārrunāta arī sarežģītā situācija Rīgas jūras līcī, kur biezā ledus dēļ apgrūtināta kuģu satiksme. A.Klementjevs apliecināja, ka šis jautājums ir aktualizēts ne tikai pašvaldības, bet arī valdības līmenī. Tiek darīts viss nepieciešamais, lai situāciju normalizētu un atvieglotu kuģu ienākšanu Rīgas ostā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!