• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2011., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226488

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

01.03.2011., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
 

Iepirkuma procedūra  "Ludzas ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu rekonstrukcija un paplašināšana", Id.Nr.  LA2011/01-KF

Paziņojums publicēšanas datums: 01.03.2011.

Pasūtītājs: SIA "Ludzas apsaimniekotājs", reģ.nr.42403015020, K.Barona iela 49, Ludza, LV-5700.

Priekšmets: projektēšanas, piegāžu un būvniecības darbu

veikšana saskaņā ar FIDIC līguma noteikumiem ("Iekārtu piegādes un projektēšanas - būvniecības darbu līguma noteikumi elektriskajiem un mehāniskajiem darbiem, būvniecības un inženierdarbiem, kuru projektēšanu veic uzņēmējs") projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Ludzā" ietvaros (Id.nr. 3.DP/5.1.1.0/08/IPIA/VIDM/015)

Kontaktpersona/adrese: SIA "Ludzas apsaimniekotājs" darba organizācijas inženieris Ēriks Gutāns, tālr.29719809, fakss 65707330, e-pasts: sia.la@inbox.lv

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš un vieta: līdz 04.04.2011. plkst.10 K.Barona ielā 49, Ludzā, 2.stāvā.

Piezīmes: Iepirkuma procedūras dokumentus pasūtītājs publicē Ludzas novada mājaslapā: www.ludzaspils.lv (sadaļā Iepirkumi).

 

 

Paziņojums par KF projektu iesniegumu iesniegšanu

Saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 15.decembra noteikumu Nr.1487 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.5.1.2.3.apakšaktivitāti "Dalītas atkritumu apsaimniekošanas sistēmas attīstība"" 24.3. apakšpunktu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izsludina Kohēzijas fonda atklātas projektu iesniegumu atlases 3.kārtu.

Projektu iesniegumu atlases 3. kārtai pieejamais Kohēzijas fonda līdzfinansējums ir 20 780 345 LVL.

Projektu iesniegumi jāsagatavo atbilstoši iepriekš minēto Ministru kabineta noteikumu 27. un 28.punktam un jāiesniedz Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā no 01.03.2011. līdz 01.06.2011. (ieskaitot) personiski Investīciju departamenta Projektu vērtēšanas nodaļā Rīgā, Pils ielā 17 (3.stāvā) darba dienās no plkst.8.30 līdz plkst.17 vai nosūtot ierakstītā vēstulē pa pastu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, Investīciju departamenta Projektu vērtēšanas nodaļai, Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, vai atbilstoši noformētu elektronisko dokumentu veidā sūtot uz elektroniskā pasta adresi: pasts@vidm.gov.lv.

Papildu informācija pieejama Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas mājaslapā (http://www.vidm.gov.lv/lat/finansu_instrumenti/kohez/?doc=9343).

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Rēzeknē ir atzīta AS ,,Radio SWH".

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Ventspilī ir atzīta SIA "Radio Skonto Liepāja.

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Kuldīgā ir atzīta SIA ,,Radio Skonto Liepāja.

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Jēkabpilī ir atzīts Uģis Polis.

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Rīgā ir atzīta SIA "Daugavpils media grupa".

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!