• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par nodomu protokolu ar LZA un LLMZA. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2011., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226485

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satiksmes ministrija: Par līguma parakstīšanu par BEREC biroja izveidošanu Rīgā

Vēl šajā numurā

01.03.2011., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par nodomu protokolu ar LZA un LLMZA


25.februārī zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) prezidents Juris Ekmanis un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas (LLMZA) prezidente Baiba Rivža parakstīja ikgadējo nodomu protokolu, lai veicinātu lauksaimniecības un meža zinātnes ciešāku sadarbību ar citām LZA pārstāvētām nozarēm, un vienlaikus pārrunāja 2010.gadā paveikto.

Nodomu protokols paredz trīspusēju sadarbību ieteikumu izstrādē politikas plānotājiem par iespējamiem uzlabojumiem zinātnē un augstākajā izglītībā, zinātnes sasniegumu popularizēšanā un jauno zinātnieku sagatavošanā lauksaimniecības zinātnes jomā.

Tāpat protokols paredz semināru un diskusiju rīkošanu par Eiropas Savienības (ES) Kopējās lauksaimniecības politikas (KLP) iespējamo attīstību pēc 2013.gada.

Plānots, ka sadarbības ietvaros tiks nodrošināta Latvijas pārstāvju dalība Eiropas Lauksaimniecības, pārtikas un dabaszinātņu akadēmijas apvienības seminārā “Zinātne, sabiedrība un globālā pārtikas sistēma” Francijā, kas plānots 25.maijā Parīzē, un dalība Ziemeļvalstu lauksaimniecības zinātnieku asociācijas organizētajos pasākumos, tādējādi veicinot starptautisko zinātnisko sadarbību.

Ministrijas Preses
un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!