• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2011. gada 12. janvāra lēmums Nr. 9 "Par numerācijas lietošanas tiesībām sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "I & P Production"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2011., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/225121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.56

Grozījumi Ministru kabineta 2008.gada 5.februāra noteikumos Nr.61 "Kārtība, kādā izsniedz caurlaides pasta pārvadātāju transportlīdzekļiem, inkasācijas transportlīdzekļiem un Valsts kancelejas transportlīdzekļiem, ar kuriem nogādā valdības pasta sūtījumus"

Vēl šajā numurā

01.02.2011., Nr. 17

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 9

Pieņemts: 12.01.2011.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.9

Rīgā 2011.gada 12.janvārī (prot. Nr.2, 4.p.)

Par numerācijas lietošanas tiesībām sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "I & P Production"

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk – Komisija), pamatojoties uz Elektronisko sakaru likuma 8.panta otro daļu un uz likuma "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" 9.panta otro daļu, atbilstoši Elektronisko sakaru likumā noteiktajai kompetencei, patstāvīgi pieņem lēmumus, kas ir saistoši konkrētiem elektronisko sakaru komersantiem.

Komisija konstatē:

1. Komisija ar 2009.gada 7.decembra lēmuma Nr.395 "Par numerācijas lietošanas tiesībām sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "TiM Mobile"" (turpmāk – Lēmums Nr.395) lemjošās daļas 1.punktu ir piešķīrusi sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "I & P Production" (saskaņā ar Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra lēmumu 2010.gada 13.oktobrī mainīts nosaukums no sabiedrības ar ierobežotu atbildību "TiM Mobile" uz sabiedrību ar ierobežotu atbildību "I & P Production"), vienotais reģistrācijas numurs: 40103196097, juridiskā adrese: Maskavas iela 322, Rīga, LV–1063 (turpmāk – SIA "I & P Production"), numerācijas lietošanas tiesības uz 1 (viens) īso kodu "1835" publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai.

2. Komisija ar 2010.gada 22.decembra lēmuma Nr.555 "Par darbības pārtraukšanu un tiesību atņemšanu" lemjošās daļas 1.punktu pārtrauca SIA "I & P Production" darbību elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanā un elektronisko sakaru tīklu nodrošināšanā, atņemot SIA "I & P Production" tiesības sniegt elektronisko sakaru pakalpojumus un nodrošināt elektronisko sakaru tīklu no 2011.gada 24.janvāra līdz 2014.gada 24.janvārim.

3. Komisija ar 2010.gada 22.decembra lēmuma Nr.555 "Par darbības pārtraukšanu un tiesību atņemšanu" lemjošās daļas 2.punktu izslēdz no elektronisko sakaru komersantu saraksta SIA "I & P Production" 2011.gada 24.janvārī.

4. Saskaņā ar Komisijas 2010.gada 28.augusta lēmuma Nr.1/14 "Noteikumi par vispārējās atļaujas noteikumu pārkāpumiem elektronisko sakaru nozarē" (turpmāk – Noteikumi par vispārējās atļaujas noteikumu pārkāpumiem elektronisko sakaru nozarē) 10.punktu Komisija lemj par elektronisko sakaru komersantam piešķirto ierobežoto resursu lietošanas tiesību anulēšanu, ja elektronisko sakaru komersantam ar Komisijas lēmumu ir pārtraukta darbība elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanā un elektronisko sakaru tīklu nodrošināšanā un atņemtas tiesības sniegt elektronisko sakaru pakalpojumus un nodrošināt elektronisko sakaru tīklu.

5. Saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 47.panta pirmo daļu numerācijas izmantošanai komercdarbībai Komisija piešķir numerācijas lietošanas tiesības. Komisija nosaka kārtību, kādā tiek veikta numerācijas lietošanas tiesību piešķiršana, pagarināšana, anulēšana un tālāknodošana.

6. Saskaņā ar Komisijas 2010.gada 6.janvāra lēmuma Nr.1/1 "Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām" (turpmāk – Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām) 27.6.apakšpunktu Komisija pēc savas iniciatīvas anulē elektronisko sakaru komersantam piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības, ja elektronisko sakaru komersantam ar Komisijas lēmumu ir pārtraukta darbība elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanā un elektronisko sakaru tīklu nodrošināšanā un atņemtas tiesības sniegt elektronisko sakaru pakalpojumus un nodrošināt elektronisko sakaru tīklu.

7. Saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 47.panta otro daļu elektronisko sakaru komersants var pieprasīt numerācijas lietošanas tiesības.

8. Uz Pieprasījuma izskatīšanu Komisijas padomes sēdē tika uzaicināts SIA "I & P Production" pārstāvis, kurš uz Komisijas padomes sēdi neieradās.

Komisija secina:

Ņemot vērā, ka SIA "I & P Production" ir pārtraukta darbība elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanā un elektronisko sakaru tīklu nodrošināšanā, un SIA "I & P Production" nevar būt piešķirtas numerācijas lietošanas tiesības, un saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 47.panta pirmo un otro daļu un Noteikumu par numerācijas lietošanas tiesībām 27.6.apakšpunktu, Noteikumu par vispārējās atļaujas noteikumu pārkāpumiem elektronisko sakaru nozarē 10.punktu SIA "I & P Production" numerācijas lietošanas tiesības, kuras piešķirtas ar Lēmuma Nr.395 lemjošās daļas 1.punktu, ir anulējamas, un Lēmuma Nr.395 lemjošās daļas 1.punkts ir atceļams no 2011.gada 24.janvāra.

Ņemot vērā iepriekš minēto un saskaņā ar Ministru kabineta 2008.gada 25.augusta noteikumu Nr.684 "Noteikumi par nacionālo numerācijas plānu" 21.punktu, 2.pielikuma 8.tabulas 16.punktu un Noteikumu par numerācijas lietošanas tiesībām 27.6.apakšpunktu, un Noteikumi par vispārējās atļaujas noteikumu pārkāpumiem elektronisko sakaru nozarē 10.punktu, un pamatojoties uz Elektronisko sakaru likuma 8.panta otro daļu, 47.panta pirmo un otro daļu, likuma "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" 9.panta otro daļu, Administratīvā procesa likuma 55.panta 2.punktu, 57.pantu,

padome nolemj:

1. Anulēt SIA "I & P Production" numerācijas lietošanas tiesības uz 1 (viens) īso kodu "1835" publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai no 2011.gada 24.janvāra.

2. Atcelt Komisijas 2009.gada 7.decembra lēmuma Nr.395 "Par numerācijas lietošanas tiesībām sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "TiM Mobile"" lemjošās daļas 1.punktu no 2011.gada 24.janvāra.

Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Šo administratīvo aktu var pārsūdzēt Administratīvajā apgabaltiesā viena mēneša laikā no dienas, kad ieinteresētā persona uzzina vai tai vajadzēja uzzināt par pieņemto administratīvo aktu.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētāja p.i. I.Zariņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!