• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta vizīti Apvienotajā Karalistē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2011., Nr. 13 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224787

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Noras Ikstenas romānu "Dzīves svinēšana" Gruzijā

Vēl šajā numurā

25.01.2011., Nr. 13

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta vizīti Apvienotajā Karalistē

20.janvārī Londonā pēc samita par Ziemeļeiropas ekonomikas izaicinājumiem norises Ministru prezidents Valdis Dombrovskis atzina, ka šā samita neformālais formāts ir inovatīvs, līdz šim neizmantots, tas dod plašas iespējas brīvi apmainīties viedokļiem par ekonomiskās krīzes pārvarēšanu, par tās izraisīto problēmu risināšanu, kā arī inovāciju un zaļās enerģijas nozīmi ekonomikas atjaunošanā.

Vērtējot samitā izskanējušās prezentācijas un paustās idejas, premjers īpaši atzinīgi novērtēja tās prezentācijas, kuras dod iespēju risināt ar sabiedrības novecošanu saistītas sociālās problēmas, arvien plašāk brīvprātīgi iesaistot sabiedrību sociālo pakalpojumu sniegšanā un sabiedrības pašiniciatīvas veicināšanā. Par veiksmīgu pieredzi šādas pieejas īstenošanā samita laikā informēja Lielbritānijas pārstāvji.

Samita formāts paredzēja dalībvalstu un to uzņēmēju prezentācijas vairākās sekcijās, kur piedalījās arī valdību vadītāji, tādējādi radot iespēju noklausīties prezentācijas un aktīvi piedalīties diskusijās ar dažādu valstu biznesa pārstāvjiem.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!