• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts stratēģisko attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2011., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224608

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Prezidija 2011. gada 17. janvāra sēdi

Vēl šajā numurā

20.01.2011., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts stratēģisko attīstību

17.janvārī Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ar nevalstisko organizāciju sadarbības partneriem vienojās, ka maijā notiks Saeimas un nevalstisko organizāciju forums, kurā plānots diskutēt par valsts stratēģisko attīstību.

“Saeimā jānotiek plašām, uz valsts stratēģisko attīstību virzītām parlamentārajām debatēm, un tajās jāiesaista plašs sabiedrības pārstāvju loks. Latvija ir parlamentāra valsts, un deputāti pārstāv visu tautu. Jau iepriekš esmu uzsvērusi, ka parlamentam ir jābūt atvērtam mūsu sociālajiem un sadarbības partneriem – nevalstiskajām organizācijām, un sadarbība jāveido uz līdzvērtīgas partnerības principiem,” uzsvēra S.Āboltiņa.

Saeimas priekšsēdētāja norādīja, ka šis gads Latvijai ir stabilizācijas gads, ko spilgti parāda arī apstiprinātais 2011.gada valsts budžets. Tomēr jau laikus ir jādiskutē par valsts ilgtermiņa attīstības virzieniem, tādēļ deputāti un nevalstiskā sektora pārstāvji tiks aicināti aktualizēt jautājumus, kas svarīgi mūsu valsts izaugsmei.

Lai diskusijas būtu kvalitatīvas, pirms tām nevalstiskās organizācijas aicinātas veidot īpašas tikšanās ar Saeimas komisijām, lai tālākai diskusijai varētu iesniegt konkrētus priekšlikumus.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!