• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ir visas iespējas Latvijas un Ķīnas labai sadarbībai (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.1999., Nr. 62/63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22429

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.77

Grozījums Ministru prezidenta 1999.gada 1.marta rīkojumā Nr.67 "Par darba grupu ar īres tiesību piešķiršanu valsts un pašvaldību dzīvojamās mājās saistīto normatīvo aktu projektu izstrādei"

Vēl šajā numurā

04.03.1999., Nr. 62/63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ir visas iespējas Latvijas un Ķīnas labai sadarbībai

Vakar, 3.martā, norisa Ķīnas Tautas Republikas vicepremjeres U I (Wu Yi) oficiālā vizīte Latvijā

K1.JPG (26348 BYTES) Augstās viešņas kompetencē ir Ķīnas ārējā tirdzniecība un ekonomiskā sadarbība, tādēļ viņas Latvijas vizītes laikā šie jautājumi bija uzmanības centrā.

Vakar no rīta viešņa tikās ar Latvijas Ministru prezidenta biedru, satiksmes ministru Anatoliju Gorbunovu. Pēc tam viņai bija saruna ar Valsts prezidentu Gunti Ulmani par Latvijas un Ķīnas kontaktu padziļināšanas iespējām. G.Ulmanis viešņai pastāstīja, ka ir pieaudzis Ķīnas eksporta apjoms uz Latviju pēc viņa valsts vizītes Ķīnā 1994. gada nogalē. Valsts prezidents informēja arī par Latvijas diplomātiskajām aktivitātēm Ķīnā.

Pēcpusdienā augstā viešņa tikās ar Ministru prezidentu Vili Krištopanu, apmeklēja uzņēmumu "Aldaris" un iepazinās ar tā ģenerāldirektoru Vitāliju Gavrilovu. Vizītes laikā viešņa tikās arī ar Rīgā izveidotā Ķīnas Tirdzniecības centra prezidentu Eduardu Maļejevu un tā ģenerāldirektoru Lenu Sjuguanu ( Leng Xuguang ).

Šodien, savas vizītes beidzamajā dienā, Ķīnas vicepremjere tiksies ar mūsu valsts ekonomikas ministru Aināru Šleseru. Ministru kabinetā Ministru prezidenta biedrs, satiksmes ministrs Anatolijs Gorbunovs un Ķīnas Tautas Republikas Civilās administrācijas viceministrs Bao Peide parakstīs Latvijas un Ķīnas Līgumu par civilo gaisa satiksmi. Pēc tam mūsu valsts ekonomikas ministrs Ainārs Šlesers un Ķīnas Importa un eksporta inspekcijas un karantīnas valsts administrācijas direktors Tjaņs Dzuņdži ( Tian Zunzhi ) parakstīs Latvijas Republikas un Ķīnas Tautas Republikas valdības līgumu par sadarbību atbilstības novērtēšanas jomā importa un eksporta precēm . Paredzēts parakstīt arī Latvijas Republikas valdības un Ķīnas Tautas Republikas valdības līgumu par Ķīnas valdības dāvinājumu. Notu apmaiņu veiks Ķīnas ārējās tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības viceministrs Džans Sjangs ( Zhang Xiang ) un Latvijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš.

Šodien priekšpusdienā paredzēta Ķīnas Tautas Republikas vicepremjeres U I un Latvijas Ministru prezidenta biedra, satiksmes ministra Anatolija Gorbunova preses konference.

Šopēcpusdien Ķīnas Tautas Republikas vicepremjere atstās Latviju.

Jānis Ūdris,

"LV" ārpolitikas redaktors

Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

KK1.JPG (36647 BYTES)
Ķīnas vicepremjere U I ar delegāciju Valdības namā vakar, 3.martā

KK5.JPG (37160 BYTES)
Ķīnas vicepremjere U I ar delegāciju pie Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa Rīgas pilī vakar, 3.martā

KK2.JPG (21728 BYTES)KK3.JPG (19623 BYTES)
Ministru prezidenta padomniece Baiba Laizāne un Ministru prezidents Vilis Krištopans sarunā ar Ķīnas vicepremjeri U I un Ķīnas vēstnieku Jao Peišenu

KK6.JPG (22915 BYTES)
Ķīnas vicepremjere U I pie Latvijas Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!