• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzjūtību ASV tautai sakarā ar traģisko apšaudi Arizonā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2011., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/224086

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrs: Par darba organizāciju ārstniecības iestādēs

Vēl šajā numurā

11.01.2011., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzjūtību ASV tautai sakarā ar traģisko apšaudi Arizonā

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 9.janvārī nosūtījusi līdzjūtības vēstuli ASV Parlamenta Pārstāvju palātas spīkeram Džonam Bēneram saistībā ar apšaudi Arizonā. Saeimas vārdā S.Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību un morālo atbalstu Amerikas tautai, īpaši bojāgājušo tuviniekiem. Saeimas priekšsēdētāja vēstulē pauž, ka šajā traģiskajā brīdī ir kopā ar Amerikas tautu un cer uz apšaudē cietušās ASV kongresa deputātes Gabrielas Gifordas drīzu atveseļošanos.

Arī ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis izteicis visdziļāko līdzjūtību ASV valsts sekretārei Hilarijai Klintonei sakarā ar traģisko apšaudi Arizonas štata Tusonas pilsētā 8.janvārī. Ministrs paudis līdzjūtību bojāgājušo piederīgajiem, kuri traģēdijā zaudējuši ģimenes locekļus un tuviniekus. “Esmu patiesi satriekts un pievienojos amerikāņiem sašutumā par šo bezjēdzīgo uzbrukumu. Noliecu galvu, sērojot par tiem, kuri zaudējuši dzīvību, un ar cerībām lūkojos uz ASV Kongresa deputātes Gabrielas Gifordsas un citu ievainoto atveseļošanos,” teica Ģ.V.Kristovskis.

Saeimas preses dienests;
Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!