• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sirsnīgs paldies visiem, kas atbalstīja!. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.1999., Nr. 60/61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22401

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Tais dienās, kad mākoņi aizklāja sauli"

Vēl šajā numurā

03.03.1999., Nr. 60/61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēstules "Latvijas Vēstnesim"

Sirsnīgs paldies visiem, kas atbalstīja!

Ferbruārī Rīgā notika starptautiskās pensionāru organizācijas Help Age International (HAI) vadības grupas sanāksme. Četrās dienās tās pārstāvji no Anglijas, ASV, Bulgārijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Rumānijas, Šveices un Ukrainas sagatavoja nozīmīgus dokumentus šo valstu pensionāru organizāciju darbības paplašināšanai un aktivizēšanai šajā starptautiskajā Pasaules veco ļaužu gadā.

Ar sanāksmes dalībniekiem tikās Valsts Prezidents Guntis Ulmanis, Labklājības ministrs Vladimirs Makarovs un Rīgas domes priekšsēdētājs Andris Bērziņš. Viesus pieņēma arī Latvijas Universitātes rektors profesors Juris Zaķis, kurš bija laipni atvēlējis Senāta sēžu zāli sanāksmes vajadzībām.

HAI vadības sanāksmes dalībniekiem sirsnīgus apsveikumus bija nosūtījuši Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume un Ministru Prezidents Vilis Krištopans.

Pateicamies arī Senioru kluba vadītājai Sigitai Lapiņai, Rīgas domes ārlietu nodaļas darbiniekiem un viņu vadītājai Laimai Lupiķei, domes kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" direktorei Vijai Lejietei, vīru kora "Tēvzeme" diriģentam Andrim Jansonam, kā arī arhitektam Andrejam Holcmanim un Kristīnei Adamaitei par ērģeļmūzikas koncertiem.

Paldies viesnīcas Radi un draugi darbiniekiem par mūsu viesu sirsnīgu un laipnu uzņemšanu.

Paldies LPF valdes locekļiem Kārlim Bormanim, Ritmai Ziedonei, Teodoram Ērenštreitam, Verai Bokumai, Lilijai Šaļimovai un visiem, visiem citiem, kuri palīdzēja sekmīgi noorganizēt šo nozīmīgo pasākumu.

Latvijas Pensionāru federācijas

priekšsēdētājs profesors

Jānis Porietis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!