• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Laudatio: Latvijas Republikas oficiālā laikraksta "Latvijas Vēstnesis" galvenajam redaktoram Latvijas Zinātņu akadēmijas goda loceklim Oskaram Gertam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2011., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223778

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šonedēļ žurnālā "Jurista Vārds":

Vēl šajā numurā

04.01.2011., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Laudatio: Latvijas Republikas oficiālā laikraksta “Latvijas Vēstnesis” galvenajam redaktoram Latvijas Zinātņu akadēmijas goda loceklim Oskaram Gertam

Rīgā 2010.gada 28.decembrī

Augsti godātais Oskar Gerta kungs!

Latvijas Zinātņu akadēmijas saime sumina Jūs, laikraksta “Latvijas Vēstnesis” galveno redaktoru, Jūsu goda dienā. Ir gandarījums un gods saukt Jūs par savējo. Pamatīgums zināšanu akumulācijā, piederība un mīlestība uz dzimto Zemgali un Latviju nodrošinājusi Jums augstas kvalifikācijas speciālista un patriota slavu. Paldies!

Īstenojot Satversmes 90.pantā ietverto principu “katram ir tiesības zināt savas tiesības”, neatkarīgajā Latvijā tapa “Latvijas Vēstnesis.” Oficiālais laikraksts šajos gados ir transformējies, papildinājies ar “Jurista Vārdu”, atverams internetā, bet uzturējis reakcijas ātrumu, vēstījuma precizitāti un izkoptu valodu. Paldies par Jūsu devumu pilsoniskās sabiedrības informēšanā/izglītošanā un attīstībā.

Esam pateicīgi par Jūsu veidotajiem “Dabas un vēstures kalendāriem”, par “Laikazīmēm (kopā ar A.Mauriņu)”, par enciklopēdiskajiem un bibliogrāfiskajiem izdevumiem jaunā laika vēstures dokumentēšanai. Šādos izdevumos ieguldītais darbs un laiks tiek novērtēti paaudžu paaudzēs.

No sirds vēlam stipru veselību, radošu enerģiju, darbaprieku/dzīvesprieku! No sirds ceram, ka oficiālajā valsts laikrakstā publicējamā informācija arvien vairāk iepriecinās sabiedrību ticībā Latvijas gaišai nākamībai!

Ad multos annos! Daudz laimes dzimšanas dienā!

Patiesā cieņā

Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Juris Ekmanis

Latvijas Zinātņu akadēmijas Senāta priekšsēdētājs Jānis Stradiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!