• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2010., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223520

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

29.12.2010., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi



Viļānu novada pašvaldība izsludina amatu konkursu - Būvinženieris projekta

„Viļānu novada pašvaldības administratīvās kapacitātes stiprināšana” ietvaros (Eiropas Sociālā fonda darbības programma „Cilvēkresursi un nodarbinātība” 1.5.3.1.aktivitāte „Speciālistu piesaiste plānošanas reģioniem, pilsētām un novadiem”)

Ar amatu konkursa aprakstu var iepazīties Viļānu novada pašvaldības mājas lapā: www.vilanunovads.lv, pieteikuma dokumentus iesniegt līdz 2011.gada 14.janvārim plkst.16.



Labklājības ministrija izsludina konkursu uz vakanto amata vietu (1 vakance)

- Finanšu un attīstības departamenta Budžeta plānošanas un finanšu analīzes

nodaļas finansists

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams ekonomikā vai kādā no finanšu vadības jomām), vai otrā līmeņa profesionālā augstākā

izglītība, kas papildināta ar studijām ekonomikā

- darba pieredze plānošanas un finansēšanas jautājumos;

- vismaz vienas svešvalodas, vēlams angļu valodas, sarunvalodas un rakstveida prasmes

- labas MS Office programmas lietošanas prasmes, lietvedības zināšanas

- sadarbības, plānošanas, organizatoriskās, komunikācijas un analītiskās prasmes

- vēlama darba pieredze valsts pārvaldē

Galvenie amata pienākumi:

- sagatavot labklājības nozares valsts pamatbudžeta projekta, izņemot Eiropas Savienības fondu projektu, argumentētu paskaidrojumu

- sagatavot argumentētus priekšlikumus pamatbudžeta, izņemot Eiropas Savienības fondu projektu, apropriācijas pārdalei starp programmām, apakšprogrammām un izdevumu ekonomiskās klasifikācijas kodiem

- reizi ceturksnī sagatavot paskaidrojumu par valsts pamatbudžeta izpildi atbilstoši Finanšu ministrijas norādījumiem

- veikt iepriekšējā saimnieciskā gada valsts pamatbudžeta līdzekļu izlietojuma analīzi un izvērtējumu atbilstoši paredzētajiem mērķiem un rezultātiem

- piedalīties iepirkumu plānu vai to grozījumu saskaņošanā;

sagatavot atzinumus ministrijas struktūrvienību, kā arī par valsts pārvaldes institūciju sagatavotajiem politikas plānošanas dokumentu, normatīvo aktu un metodisko materiālu projektiem

Motivēta pieteikuma vēstule un CV, ar izglītību apliecinošo dokumentu kopijām, jānosūta pa pastu vai elektroniski 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Labklājības ministrijas Administratīvā departamenta Personāla nodaļai Rīgā, Skolas ielā 28.

Tālrunis uzziņām 67021585, e-pasts: anita.cine@lm.gov.lv.



Precizējot iepriekš publicēto

Valsts ieņēmumu dienests veic precizējumus 2010.gada 28.decembra izsludinātajos amatu konkursos, kur dokumentu iesniegšanas kārtība lasāma šādā redakcijā:

1)VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS izsludina konkursu uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Pakalpojumu un tirdzniecības vietu pārbaužu daļas galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu.

Norādītos dokumentus lūdzam nosūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Latvijas Vēstnesī, Valsts ieņēmumu dienestam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi “Konkurss uz VID NKP PTVPD galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu”.

2)VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS izsludina konkursu uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Ražotņu un citu nozaru pārbaužu daļas galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu.

Norādītos dokumentus lūdzam nosūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Latvijas Vēstnesī, Valsts ieņēmumu dienestam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi “Konkurss uz VID NKP RCNPD galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu”.

3)VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS izsludina konkursu uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu atmaksu un pievienotās vērtības nodokļa pārbaužu daļas galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu.

Norādītos dokumentus lūdzam nosūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Latvijas Vēstnesī, Valsts ieņēmumu dienestam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978 vai VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi “Konkurss uz VID NKP NAPVNPD galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu”.



Amatu konkursu rezultāti

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Talsu teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā uz noteiktu laiku ar 2010.gada 20.decembri iecelta ILZĪTE MALIKA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!