• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrija: Par maģistra studiju programmu aizsardzības akadēmijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2010., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par Eiropas Savienības Kohēzijas politikas nākotni

Vēl šajā numurā

22.12.2010., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrija: Par maģistra studiju programmu aizsardzības akadēmijā

Augstākās izglītības programmu akreditācijas komisija ir akreditējusi Nacionālās aizsardzības akadēmijas profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programmu “Militārā vadība un drošība,” kas sniedz iespēju virsniekiem iegūt starptautiski novērtētu un atzītu izglītību.

Maģistra līmeņa studiju programma militāro zinību jomā nepieciešama, lai komandējošam personālam nodrošinātu iespēju paaugstināt kvalifikāciju, veicināt izaugsmi, kā arī lai nostiprinātu militāro zinātņu attīstību Baltijas reģionā. Studiju ilgums ir pusotrs gads – trīs semestri, no kuriem divi notiek Apvienotajā štāba virsnieku kursā Baltijas Aizsardzības koledžā Igaunijā, savukārt trešajā semestrī virsnieki apgūst augstākā līmeņa noslēdzošā lekciju cikla studiju priekšmetus, piemēram, Eiropas drošības un militārajā teorijā, un izstrādā maģistra darbu. Absolvējot šo programmu, absolventi iegūst profesionālo maģistra grādu militārajā vadībā un drošībā.

Studiju programma izstrādāta, vadoties pēc starptautiski atzītas un akreditētas maģistra studiju programmas militārajā zinātnē, kas pieejama komandējošā sastāva virsniekiem Kanādā un Lielbritānijā. Studiju programmas speciālo obligāto priekšmetu īstenošanu pilnībā nodrošina Baltijas Aizsardzības koledža, jo tajā strādā pieredzējis akadēmiskais personāls un pieejama mācību literatūra, specializētas auditorijas un kvalitatīvs tehniskais nodrošinājums.

Ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!