• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Piedaloties Baltijas valstu aizsardzības ministru sanāksmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2010., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223162

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Par Latvijas lomu un iespējām UNESCO

Vēl šajā numurā

22.12.2010., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Piedaloties Baltijas valstu aizsardzības ministru sanāksmē

16.decembrī aizsardzības ministrs Artis Pabriks piedalījās Baltijas valstu aizsardzības ministru sanāksmē Tartu, Igaunijā.

Tikšanās laikā A.Pabriks ar kolēģiem pārrunāja NATO gaisa telpas patrulēšanu Baltijas valstīs pēc 2014.gada, jo saskaņā ar pašreizējo vienošanos šī misija ir plānota līdz minētā gada beigām.

“Ciešāka sadarbība starp Baltijas valstīm aizsardzības jomā būs pozitīvs signāls Ziemeļvalstīm,” norādīja aizsardzības ministrs. “Mums jau ir vairāki veiksmīgi sadarbības projekti, kas tiek attīstīti un pilnveidoti, piemēram, Baltijas Aizsardzības koledža.” A.Pabriks uzsvēra, ka Baltijas valstu sadarbībai ir milzīgs potenciāls nākotnē.

Amatpersonas bija vienisprātis par to, ka Baltijas valstīm nepieciešama ciešāka sadarbība aizsardzības jomā, kā arī jāveicina Baltijas valstu un Ziemeļvalstu sadarbība.

Ministri vienojās arī par kopīgu iepirkumu veikšanu aizsardzības sistēmas vajadzībām pēc vienotiem standartiem. Tas veicinātu izmaksu samazināšanu un mazinātu korupcijas draudus.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!