• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Apmeklējot Liepāju un iepazīstoties ar tās attīstības iespējām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2010., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/223160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrs: Par kompleksu pasākumu nozīmi veselīga uztura veicināšanā

Vēl šajā numurā

22.12.2010., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Apmeklējot Liepāju un iepazīstoties ar tās attīstības iespējām

17.decembrī finanšu ministrs Andris Vilks apmeklēja Liepāju. Ministrs tikās ar Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku, kā arī citiem pašvaldības vadības pārstāvjiem, ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) nodokļu pārvaldes vadību un darbiniekiem Liepājā, kā arī viesojās AS “Liepājas metalurgs”.

“Liepājai ir ļoti labs nākotnes izaugsmes potenciāls, jo pilsētas vadība, uzņēmēji un iedzīvotāji daudz jau paveikuši, lai viņu pilsēta attīstītos. Līdz šim pilsētā jau ir pilnveidota uzņēmējdarbības vide, sakārtota sociālā un kultūras dzīve, tāpēc nākotnē Liepāja kļūs arvien pievilcīgākā investoriem. Liepājā es saskatu attīstības ambīcijas pat Baltijas mērogā,” norādīja A.Vilks.

Domes priekšsēdētājs U.Sesks informēja ministru par šā gada nodarbinātības, rūpniecības un eksporta rādītājiem. Ministrs arī tika iepazīstināts ar ES fondu apguvi, kā arī 2011.gadā plānotājiem pilsētas infrastruktūras attīstības projektiem un to ietekmi uz Kurzemes reģiona attīstību.

A.Vilks tikās ar VID nodokļu pārvaldes vadību un darbiniekiem Liepājā, kā arī apmeklēja ostu. VID vadība informēja ministru par dienesta darbību reģionā un turpmākajām darbības prioritātēm cīņā ar ēnu ekonomiku. Ministrs viesojās AS “Liepājas metalurgs”, kura vadība informēja par plānoto uzņēmuma modernizāciju, tāpēc A.Vilks klātienē apmeklēja rūpnīcas martena krāšņu cehu. Uzņēmuma vadība pastāstīja ministram, ka tuvākajā laikā uzņēmums pilnībā pāries uz jaunu ražošanas ciklu, lai modernizētu ražošanu, palielinātu konkurētspēju un izpildītu Eiropas vides prasības. Pēc modernizācijas rūpnīcā sāks darboties elektroloka krāsnis.

Kopā ar finanšu ministru Liepāju apmeklēja arī ekonomikas ministrs Artis Kampars.

Turpmāk ministrs plāno apmeklēt arī citus reģionus, lai iepazītos ar to attīstību.

Aleksis Jarockis, ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!