• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2010., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222891

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

16.12.2010., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstnesī” 2010.gadā 15.decembrī 198.laidienā publicētajam Valsts ieņēmumu dienesta paziņojumam par konkursu uz VID Administratīvās pārvaldes Materiālo resursu daļas galvenā speciālista darbinieka amatu (1 vakance) pareizi jābūt publicētam šādi:



VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS izsludina konkursu uz Valsts ieņēmumu dienesta Administratīvās pārvaldes Materiālo resursu daļas galvenā speciālista darbinieka amatu (1 vakance)

Pretendentam izvirzītās prasības:

- atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta otrās daļas prasībām

- vidējā vai vidējā profesionālā izglītība

- šaujamieroču nēsāšanas atļauja

- vēlama pieredze ieroču un speciālo līdzekļu jomā vismaz gadu

- prasmes darbā ar datoru

- prasme strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

Galvenie pienākumi:

- veikt VID deleģēto uzdevumu izpildei nepieciešamo šaujamieroču un speciālās pašaizsardzības līdzekļu ekspluatācijai nepieciešamo materiālu un saimniecisko pakalpojumu apzināšanu, iegādi, piegādi, izsniegšanu un uzskaiti

- veikt VID uzskaitē esošo šaujamieroču, munīcijas un speciālo pašaizsardzības līdzekļu reģistrāciju, uzskaiti un glabāšanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām

- sagatavot un iesniegt nepieciešamos dokumentus Ieroču reģistram atbilstoši normatīvo aktu prasībām

- veikt kontroles pasākumus par šaujamieroču, munīcijas un speciālo pašaizsardzības līdzekļu glabāšanas, nēsāšanas un pielietošanas atbilstību Ieroču aprites likuma un citu normatīvo aktu, kuri regulē darbības ar ieročiem un speciālajiem līdzekļiem, izpildes ievērošanu VID

- pārzināt ieroču un speciālo aizsardzības līdzekļu lietošanu reglamentējošos normatīvos aktus

Darbinieka dienesta vieta: Katrīnas iela 5a, Rīga.

Mēs gaidām jūsu:

* pieteikuma vēstuli

* profesionālās pieredzes aprakstu (Curriculum Vitae)

* izglītību apliecinoša dokumenta kopiju.

Norādītos dokumentus lūdzam nosūtīt 10 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Valsts ieņēmumu dienestam, Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi “Konkurss uz VID AP MRD vakanto amatu (jūsu vārds, uzvārds).

Tālrunis uzziņām 67016827, fakss 67028704.



APP „Latvijas Valsts augļkopības institūts” izsludina konkursu uz šādu zinātniskā darbinieka vietu: · pētnieks (-ce) vai vadošais pētnieks (-ce) augļu, ogu un to pārstrādes produktu fizikālo un ķīmisko rādītāju izpētē; jaunu tehnoloģiju un produktu izstrādē; tehnoloģisko procesu izpētē

- (pieredze pētnieciskajā darbā, projektu realizācijā un /vai vadīšanā vismaz 2-3 gadi, ir publikācijas pārtikas zinātnes un /vai ķīmijas un/vai biotehnoloģijas nozarēs, doktora vai maģistra zinātniskais grāds) - pilna slodze.

Pieteikties līdz 14.01.2011. pa pastu (pasta zīmogs): LV augļkopības institūts, Graudu iela 1, Dobele, LV-3701, vai pa e-pastu: lvai@lvai.lv, vai personīgi Dobelē, Graudu ielā 1.

Sīkāka informācija pa tālr. 63722294 vai 26482677.



Tieslietu ministrija izsludina atkārtotu konkursu biedrībām un nodibinājumiem uz trim locekļu vietām Sabiedriskā labuma komisijā

Dalībai konkursā tiek aicinātas organizācijas, kas darbojas kādā no jomām:

1. labdarība

2. cilvēktiesību un indivīda tiesību aizsardzība

3. pilsoniskās sabiedrības attīstība

4. izglītības, zinātnes veicināšana

5. veselības veicināšana un slimību profilakse

6. vides aizsardzība

7. palīdzība katastrofu gadījumos un ārkārtas situācijās

8. trūcīgo un sociāli mazaizsargāto personu grupu labklājības celšana

9. kultūras veicināšana

10. sporta atbalstīšana

Šī konkursa ietvaros par prioritārām tiks atzītas jomas nr. 1. – 8.

Kārtību, kādā izvirza un iekļauj Sabiedriskā labuma komisijas sastāvā biedrību un nodibinājumu pārstāvjus, tai skaitā kandidātu pieteikšanu un iesniedzamos dokumentus, nosaka Ministru kabineta 2004. gada 30. novembra noteikumi Nr.977 „Noteikumi par biedrību un nodibinājumu pārstāvju izvirzīšanu un iekļaušanu Sabiedriskā labuma komisijā”. Minētie noteikumi ir pieejami tiesību aktu vortālā www.likumi.lv.

Mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas Latvijas Vēstnesī pieteikumi aizzīmogotā aploksnē ar atzīmi „Sabiedriskā labuma komisijas pārstāvju atklātajam konkursam” jāiesniedz Tieslietu ministrijā personiski vai sūtot pa pastu: Tieslietu ministrija, Brīvības bulvāris  36, Rīga, LV-1536.

Papildus informāciju var iegūt, sazinoties ar Tieslietu ministrijas Sabiedrības integrācijas lietu departamenta vecāko referenti Aleksandru Rostovcevu (tālr. 67036822, e-pasts aleksandra.rostovceva@tm.gov.lv).



Amatu konkursu rezultāti

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā un Administratīvā nodrošinājuma departamenta Juridiskā nodrošinājuma nodaļas juriskonsultes amatā ar 2010.gada 10.decembri iecelta DAINA PULKSTENE.



Valsts sociālais apdrošināšanas Tiesvedības daļas vecākās juriskonsultes - valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2010.gada 13.decembrī iecelta INESE PALEPA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!