• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.12.2010., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222793

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.12.2010., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Par Zebrenes bīstamo atkritumu poligona Bīstamo atkritumu apglabāšanas maksas apstiprināšanu

Atbilstoši Ministru kabineta 2003.gada 8.jūlija noteikumiem Nr.371 „Kārtība, kādā nosaka maksu par bīstamo atkritumu apsaimniekošanu” un balstoties uz VSIA „Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs” 2010.gada 6.decembra vēstulē nr.1-2/2230 iesniegto tarifa aprēķinu un maksas par bīstamo atkritumu apglabāšanu Zebrenes bīstamo atkritumu poligonā aprēķina pamatojumu, Vides ministrija informē, ka:

1) maksas apmērs par vienas tonnas bīstamo atkritumu apglabāšanu poligonā „Zebrene” ir 46 lati un 24 santīmi bez PVN (PVN likme tiek noteikta atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai);

2) maksas apmēra darbības laiks noteikts līdz 2013.gada 30.novembrim, kas atbilst 2008.gada 1.decembrī izsniegtās atļaujas nr.JET - 7 - 0016A A kategorijas piesārņojošās darbības veikšanai bīstamo atkritumu poligonā „Zebrene” darbības derīguma termiņam.



Paziņojums nekustamā īpašuma Visvalža ielā 7, Rīgā, kopīpašniekiem

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa nr.72 zvērināta tiesu izpildītāja Ilga Keršteine paziņo, ka tiek vērsta piedziņa uz Konstantinam Jefremovam piederošām 668/37645 kopīpašuma domājamām daļām (lietošanā dzīvoklis nr. 15d) no nekustamā īpašuma, kas atrodas Visvalža ielā 7, Rīgā (kadastra nr. 0100 031 0040).

Piedziņa tiek vērsta, pamatojoties uz Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas 2009.gada 22. maija lēmumu nr. 3-12/3184/09 par Ls 101 345,40 un likumisko 6% gadā no aizdevuma pamatsummas, kas tiks aprēķināti uz tiesas nolēmuma izpildes dienu, piedziņu no Konstantina Jefremova, par labu AS „Aizkraukles banka”, vien. reģ. nr. 50003149401.

Parāds ir nodrošināts ar hipotēku uz nekustamo īpašumu par labu AS „Aizkraukles banka”, vien. reģ. nr. 50003149401.

Tālrunis informācijai 67705659.



Paziņojums

Trans-BalticaLine

Container line schedule Jan - Mar 2011

Riga(LV) =>Rotterdam(NL) =>Gdynia(PL) =>Kaliningrad(RU)

SIA CF&S Latvia

Tel: +371 67387770

Fax: +371 67387777

E-mail:cfs@cfs.lv

www.cfs.lv



Nodarbinātības valsts aģentūra

Informācija darba devējiem

Nodarbinātības valsts aģentūra 2011.gadā ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu īsteno projektu „Pasākumi noteiktām personu grupām”.

Projekta ietvaros darba devēji tiek aicināti pieteikties mērķa grupu bezdarbnieku nodarbināšanai aktīvajā nodarbinātības pasākumā „Pasākums noteiktām personu grupām”.

Informācija par prasībām pretendentiem, par projektu un aktīvo nodarbinātības pasākumu pieejama Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā: www.nva.gov.lv (sadaļā „Darba devējiem”- „Aktuāli darba devējiem”).

Papildus informācija

Nodarbinātības valsts aģentūras filiālēs.



Lūgums atsaukties

Jelgavas pilsētas dome aicina ANASTASIJAS LAGANOVSKAS (dzim.1939.gada 6.aprīlī, mirusi 2010.gada 17.novembrī) piederīgos pieteikties Jelgavas pilsētas domē Lielā ielā 11, 110.kabinetā (kontakttālr. 63005523 vai 63005470) divu nedēļu laikā no aicinājuma publikācijas, lai vienotos par rīcību ar Anastasijas Laganovskas īrētajā dzīvoklī atstātajiem sadzīves priekšmetiem un mantām. Ja minētajā termiņā Anastasijas Laganovskas piederīgie nepieteiksies, mantas tiks iznīcinātas.



Kravu tranzītpārvadājumu tarifs 2011. gadam

„KTT-LV/2011”

Apstiprināts ar 2010.gada 2.decembra SIA „LDz Cargo” valdes sēdes protokolu Nr. 43

I sadaļa. Vispārīgie noteikumi

1. Saīsinājumi un termini

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību „LDZ CARGO” šī Kravu tranzītpārvadājumu tarifa izpratnē:

1.1.LDZ - Valsts akciju sabiedrība “Latvijas dzelzceļš”.

1.2.LDZ CARGO - sabiedrība ar ierobežotu atbildību „LDZ CARGO”.

1.3.Tarifs KTT-LV/2011 - sabiedrības ar ierobežotu atbildību „LDZ CARGO” tarifs, ko piemēro pārvadāšanas maksas aprēķiniem par kravu tranzītpārvadājumiem.

1.4.Tarifs LDZ CARGO–01 - sabiedrības ar ierobežotu atbildību „LDZ CARGO” dzelzceļa kravu pārvadājumu tarifs LDZ CARGO-01, ko piemēro maksas par pārvadājumu aprēķiniem, pārvadājot kravas importa, eksporta un iekšzemes satiksmēs.

1.5.Tarifa KTT-LV/2011 likmes - kravu tranzītpārvadājumu tarifa likmes pārvadāšanas maksas aprēķiniem par dzelzceļa kravu tranzītpārvadājumiem caur Latvijas Republikas teritoriju.

1.6.Bāzes likmes - tarifa KTT-LV/2011 likmes, kam piemēroti tarifa KTT-LV/2011 II sadaļas noteikumi un III sadaļā norādītie koeficienti.

1.7.Pārvadāšanas maksa - maksa, kas aprēķināta par tranzītpārvadājumu pēc bāzes likmēm, piemērojot indeksācijas koeficientu un pieskaitot pārvadāšanas maksas mainīgo daļu.

1.8.Maksa par pārvadājumu – maksa, kas sastāv no:

  • pārvadāšanas maksas;
  • maksas par papildoperācijām un citiem ar pārvadājumu saistītiem pakalpojumiem;
  • līgumsodiem.

1.9.Maksa par papildoperācijām un citiem ar pārvadājumu saistītiem pakalpojumiem – pārvadāšanas maksā neiekļautā maksa par papildoperācijām un citiem ar pārvadājumu saistītiem pakalpojumiem, ko nosaka tarifs LDZ CARGO-01.

1.10.Līgumsodi - maksa par saistību neizpildīšanu, ko nosaka tarifs LDZ CARGO-01.

1.11.LDZ stacijas- tarifā LDZ CARGO–01 iekļautās kravas operācijām atklātās dzelzceļa stacijas.

1.12.Tranzītpārvadājumi - pārvadājumi, kas tiek veikti pamatojoties uz starptautiskajiem pārvadājuma dokumentiem un ir iedalāmi šādi:

  • caur sauszemes robežpārejām - kravas tiek virzītas caur Latvijas Republikas teritoriju no vienas robežpārejas uz otru robežpāreju un LDZ stacijās ar vagoniem netiek veiktas kravas operācijas;
  • caur jūras ostām - kravas tiek virzītas caur Latvijas Republikas teritoriju no robežpārejām uz pieostas LDZ stacijām (tālākai izvešanai ar ūdens transportu) vai no pieostas LDZ stacijām uz robežpārejām (kravas ievestas ar ūdenstransportu).

1.13.Dzelzceļu vagoni (konteineri) - LDZ vai ārzemju dzelzceļiem piederošie vagoni (konteineri).

1.14.Nomātie vagoni - no LDZ vai no ārzemju dzelzceļiem nomātie vagoni.

1.15.Privātie vagoni (konteineri) - visi vagoni (konteineri), kas nav attiecināmi kategorijām “dzelzceļu vagoni (konteineri)” un “nomātie vagoni”.

1.16.LDZ mājas lapa – „www.ldz.lv” valsts akciju sabiedrības „Latvijas dzelzceļš” interneta mājas lapa, kurā tiek ievietota informācija.

1.17.SMGS – Nolīgums par starptautisko dzelzceļa kravu satiksmi.

2. Tarifs, tā apstiprināšana un piemērošana

2.1. Tarifs KTT-LV/2011 izstrādāts 2011.gadam un ietver:

  • likmju sistēmu;
  • pārvadāšanas maksas aprēķina kārtību;
  • tarifa attālumus.

2.2. Tarifu KTT-LV/2011, kā arī tā grozījumus un papildinājumus apstiprina LDZ CARGO Valde.

2.3. LDZ CARGO Valdei ir tiesības pazemināt vai paaugstināt tarifa KTT-LV/2011 pārvadāšanas maksas līmeni un koeficientus atsevišķiem pārvadājumu virzieniem un kravu veidiem, ņemot vērā ekonomiskās intereses.

2.4. Tarifu KTT-LV/2011 piemēro tranzītpārvadājumu pārvadāšanas maksas aprēķiniem caur Latvijas Republikas sauszemes robežpārejām un jūras ostām.

2.5. Tarifa KTT-LV/2011 valūta ir eiro (EUR).

3. Tarifa publikācija

Tarifu KTT-LV/2011 un tā grozījumus un papildinājumus LDZ CARGO ievieto LDZ mājas lapā ne vēlāk, kā 15 dienas pirms to ieviešanas.

4. Tarifa likmes

Tarifa KTT-LV/2011 likmes izklāstītas III sadaļā un IV sadaļas 1. – 4. tabulās.

Tarifa KTT-LV/2011 likmes noteiktas katram pārvadājumu virzienam atkarībā no pārvadājamās kravas veida, tā vērtības, bīstamības pakāpes, sūtījuma veida, izmantojamā ritošā sastāva veida, tarifa attāluma.

5. Indeksācijas koeficients un pārvadāšanas maksas mainīgā daļa

5.1. Indeksācijas koeficients tiek piemērots bāzes likmēm:

  • dzelzceļu vagoniem – 1,350;
  • privātiem vagoniem, nomātiem vagoniem, privātiem un nomātiem dīzeļelektrostaciju vagoniem, refrižeratorvagoniem, pasažieru vagoniem un ritošajam sastāvam uz savām asīm – 1,310.

Aprēķinot pārvadāšanas maksu par krauto vai tukšo konteineru pārvadājumu, indeksācijas koeficients tiek piemērots atkarībā no ritošā sastāva piederības.

Indeksācijas koeficients netiek piemērots aprēķinot maksu par pavadoņu braucienu, aprēķinot pārvadāšanas maksas mainīgo daļu, maksas aprēķinam par papildoperācijām un citiem ar pārvadājumu saistītiem pakalpojumiem un līgumsodiem.

Indeksācijas koeficienta grozījumus LDZ CARGO var veikt ne biežāk kā 2 reizes kalendāra gadā un ievieto LDZ mājas lapā ne vēlāk, kā 15 dienas pirms to ieviešanas.

5.2. Pārvadāšanas maksas mainīgo daļu aprēķina reizinot pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likmi ar sūtījuma masu vagonā, konteinerā vai ritošā sastāva vienības uz savām asīm (konteinera, noņemamās automobiļa virsbūves, piekabes, puspiekabes vai ritošā sastāva uz savām asīm pārvadājuma bruto masu) un ar tarifa attālumu.

Aprēķinot pārvadāšanas maksu atbilstoši III Sadaļas 14.1., 14.2., 15.3., 15.4. un 16. punktam, pārvadāšanas maksas mainīgo daļu neaprēķina.

Pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likmes noteikšanai par pamatu tiek ņemti:

  • dīzeļdegvielas maksas izmaiņu apmērs, kas ir vidējās aritmētiskās Platt’s cenas dīzeļdegvielai, ko atļauts realizēt Latvijā saskaņā ar Eiropas standartu EN 590, pieaugums vai samazinājums salīdzinājumā ar “nulles līmeni” - 680 USD par 1 tonnu;
  • akcīzes nodokļa izmaiņu maksas apmērs, kas ir akcīzes nodokļa pieaugums virs 193 LVL par 1000 litriem vilcei izmantojamai dīzeļdegvielai atbilstoši Latvijas Republikas likuma “Par akcīzes nodokli” 14. panta 1. punkta 4. apakšpunktam.

Pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likmi nosaka divas reizes gadā periodam no 1. janvāra līdz 30. jūnijam (aprēķinam izmanto dīzeļdegvielas maksas izmaiņu apmēru un akcīzes nodokļa izmaiņu maksas apmēru par iepriekšējo periodu no 1. maija līdz 31. oktobrim) un periodam no 1. jūlija līdz 31. decembrim (aprēķinam izmanto dīzeļdegvielas maksas izmaiņu apmēru un akcīzes nodokļa izmaiņu maksas apmēru par iepriekšējo periodu no 1. novembra līdz 30. aprīlim).

Pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likmi, izteiktu EUR, LDZ CARGO ievieto LDZ mājas lapā līdz 2010. gada 1. decembrim un 2011. gada 15. jūnijam.

Pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likme periodam no 2011.gada 1. janvāra līdz 2011.gada 30. jūnijam ir 0,000328 EUR/tkm (0,000328 eiro par vienu tonnas-kilometru). (Apstiprināts ar 2010.gada 25.novembra SIA „LDz Cargo” valdes sēdes protokolu Nr. 42)

II sadaļa. Maksas par pārvadājumu aprēķina noteikumi

6. Maksas par pārvadājumu aprēķina kritēriji

Maksas par pārvadājumu aprēķina pamatā ir:

  • kravas nosaukums;
  • tarifa attālums;
  • sūtījuma veids;
  • pārvadāšanas ātrums;
  • sūtījuma masa;
  • ritošā sastāva veids un piederība;
  • konteinera kategorija un piederība;
  • pārējie tarifā KTT-LV/2011 paredzētie nosacījumi;
  • tarifā LDZ CARGO-01 paredzētā maksa par papildoperācijām un citiem ar pārvadājumu saistītiem pakalpojumiem un līgumsodi.

6.1. Kravas nosaukums

6.1.1. Tarifā KTT-LV/2011 lieto Harmonizēto kravu nomenklatūru (HKN).

6.1.2. Kravas nosūtītājs dzelzceļa pavadzīmē norāda kravas nosaukumu un kodu saskaņā ar HKN sarakstu.

6.2. Tarifa attālums

Tarifa attālumi norādīti tarifā KTT-LV/2011 IV sadaļas 6.tabulā.

6.3. Sūtījuma veids

Kravu pieņem pārvadāšanai un pārvadā vagonsūtījumā, konteinersūtījumā un kontreilersūtījumā.

6.4. Pārvadāšanas ātrums

Piemērojot tarifu KTT-LV/2011, izšķir šādus pārvadāšanas ātrumus:

  • mazais ātrums;
  • lielais ātrums.

6.5. Sūtījuma masa

Sūtījuma masa ietver:

  • kravas masu, ieskaitot kravas taru (bruto), kā arī kravai piederošā pārvadājuma aprīkojuma un aizsarglīdzekļu masu;
  • pārvadājuma noņemamā aprīkojuma masu, kā arī nenoņemamās pārvadāšanas ierīces, kuru masa nav iekļauta vagona taras masā.

6.6. Ritošā sastāva veids un tā piederība

Lietojot tarifu KTT-LV/2011, vagonus iedala:

6.6.1. pēc ritošā sastāva veida:

  • universālie (segtie vagoni, platformas, pusvagoni);
  • specializētie (cisternas, izotermiskie vagoni u.c.);

6.6.2. pēc piederības:

  • dzelzceļu vagoni;
  • nomātie vagoni;
  • privātie vagoni.

6.7. Konteineru kategorija un to piederība

Lietojot tarifu KTT-LV/2011, konteinerus iedala:

6.7.1. pēc kategorijas:

  • universālie un specializētie lieltonnāžas (10, 20, 30, 40 un virs 40 angļu pēdu garumā);
  • universālie vidējas tonnāžas (3 un 5 tonnu bruto masa);

6.7.2. pēc piederības:

  • dzelzceļu konteineri;
  • privātie konteineri.

III sadaļa. Pārvadāšanas maksas aprēķina noteikumi

7. Pārvadāšanas maksas aprēķina algoritms

7.1.Pārvadāšanas maksu aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem, saskaņā ar pārvadāšanas maksas aprēķina algoritmu.

7.2. Pārvadāšanas maksas aprēķina algoritms:

kur:

L – tarifa likme par 1 tonnu, 1 konteineru un 1 ass-km likme;

m – sūtījuma masa;

A1, A2 ..., An – paaugstinošie/pazeminošie koeficienti (III sadaļa);

BL – bāzes likme;

Kind – indeksācijas koeficients;

Pmd – pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likme par vienu
tonnas/kilometru;

l – tarifa attālums;

Pmd•m•l – pārvadāšanas maksas mainīgā daļa;

Ass – vagona asu skaits;

P – pārvadāšanas maksa.

7.3. Noapaļošanas kārtība algoritmā:

Noapaļot (Noapaļot (BL) Kind) + Noapaļot (Pmd • m • l) = P

8. Noapaļošanas kārtība

8.1. Aprēķinot pārvadāšanas maksu, katru aprēķināto summu noapaļo līdz pilniem eirocentiem. Pusi eirocenta un vairāk noapaļo līdz pilnam eirocentam, bet mazāk par pusi eirocenta – atmet.

8.2. Aprēķinot pārvadāšanas maksu, sūtījuma masu noapaļo līdz pilnai tonnai (aprēķinmasa), pie tam 500 kg un vairāk noapaļo līdz pilnai tonnai, bet mazāk par 500 kg atmet.

9. Pārvadāšanas ātrums

Atkarībā no pārvadāšanas ātruma, pārvadāšanas maksu aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. - 4. tabulās lietojot koeficientu:

  • pārvadājot ar mazo ātrumu - 1;
  • pārvadājot ar lielo ātrumu - 1,5.

10. Vagonsūtījumi

10.1. Pārvadāšanas maksu par kravas tranzītpārvadājumu vagonsūtījumā aprēķina par sūtījuma aprēķinmasu, bet ne mazāk kā par 25 t.

10.2. Pārvadāšanas maksu par kravas tranzītpārvadājumu dzelzceļu vagonā aprēķina pēc IV sadaļas 1. un 3. tabulās norādītajām tarifa KTT-LV/2011 likmēm, atkarībā no pārvadājuma maršruta, ritošā sastāva un kravas veida.

10.3. Pārvadāšanas maksu par kravas tranzītpārvadājumu privātā vagonā un nomātā vagonā aprēķina, atkarībā no pārvadājuma maršruta, ritošā sastāva un kravas veida, pēc IV sadaļas 1. un 3. tabulās norādītajām tarifa KTT-LV/2011 likmēm, piemērojot koeficientu 0,85.

10.4. Pārvadāšanas maksu par tukša privāta un nomāta vagona tranzītpārvadājumu (atgriežot vagonus pēc izkraušanas, tai skaitā nosūtot vagonus remontā pēc izkraušanas pieostas LDZ stacijā, uz valsti, no kuras pienācis krautais vagons, vai piesūtot vagonus iekraušanai, tai skaitā pēc remonta uz pieostas LDZ staciju), aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 0,032 EUR par 1 ass-km.

10.5. Pārvadāšanas maksu par tukša privāta un nomāta vagona tranzītpārvadājumu uz/no remonta, metāllūžņos, īpašnieka nomaiņai un citos gadījumos, izņemot tarifa KTT-LV/2011 III sadaļas 10.4. punktā minēto, noformētu ar dzelzceļa pavadzīmi, aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 III sadaļas 21.punkta nosacījumiem.

10.6. Pārvadāšanas maksu par viena vagonsūtījuma kravas tranzītpārvadājumu, kas pārkraušanas robežstacijā no viena sliežu platuma viena vagona tika pārkrauta cita sliežu platuma divos vai vairākos vagonos sakarā ar SMGS II sadaļas 13.panta §5a. norādītajiem iemesliem, aprēķina atsevišķi par katru vagonu pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulās, par katru pavadzīmi atsevišķi, bet ne mazāk, kā par vagonā iekrautās kravas masu 25 t.

10.7. Pārvadāšanas maksu par kravas tranzītpārvadājumu, kas noformēta ar vairākām dzelzceļa pavadzīmēm vienā vagonā no viena kravas nosūtītāja uz vienu galastaciju aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem, proporcionāli katra sūtījuma masai, norādītai katrā dzelzceļa pavadzīmē, noapaļojot līdz pilnai tonnai.

10.8. Pārvadāšanas maksu, ja plānā iekraušanai paredzētā vagona vietā stacijā tiek padots cita veida vagons, aprēķina pēc plānā paredzētā vagona pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm.

Šajā gadījumā nosūtīšanas stacija dzelzceļa pavadzīmē ieraksta atbilstošu atzīmi:

  • „ИЗВК” - ja plānā iekraušanai paredzētā segtā vagona vietā stacijā tiek padots refrižeratorvagons;
  • „ИЗВТ” - ja plānā iekraušanai paredzētā termosvagona vietā stacijā tiek padots refrižeratorvagons;
  • „ВТВК” – ja plānā iekraušanai paredzētā segtā vagona vietā stacijā tiek padots termosvagons.

Šo atzīmi nav jāieraksta, un pārvadāšanas maksu aprēķina pēc pārvadāšanas maksas aprēķina noteikumiem, ja cita veida vagons ir padots pēc kravas nosūtītāja pieprasījuma.

Šī punkta nosacījumi tiek piemēroti pārvadāšanas maksas aprēķinam par kravu tranzītpārvadājumu vagonos, kas pienāk arī izkraušanai.

11. Konteinersūtījumi

11.1. Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu dzelzceļu universālajos un specializētajos konteineros aprēķina, piemērojot pārvadāšanas maksai, kas aprēķināta vienam konteineram pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 2. un 4. tabulās, atkarībā no pārvadājumu maršruta un konteinera kategorijas šādus koeficientus:

  • dzelzceļu vagonā - 1,0;
  • privātajā vai nomātajā vagonā - 0,85.

11.2. Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu universālajos konteineros, kuru garums ir 20 angļu pēdas (ar trafareta masu 30 un vairāk tonnas) un ar faktisko bruto masu vairāk par 24 tonnām, aprēķina, piemērojot koeficientu 1,20 pārvadāšanas maksai, kas aprēķināta vienam 20 pēdu konteineram - attiecīgi III sadaļas 11.1. punkta.

11.3. Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu universālajos konteineros, kuru garums pārsniedz 40 angļu pēdas (ar trafareta masu 30 un vairāk tonnas), aprēķina, piemērojot koeficientu 1,20 pārvadāšanas maksai, kas aprēķināta vienam 40 pēdu konteineram - attiecīgi III sadaļas 11.1.punkta.

11.4. Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu specializētajos dzelzceļu konteineros aprēķina, piemērojot pārvadāšanas maksai, kas aprēķināta vienam 20 pēdu, 30 pēdu un 40 pēdu universālajam konteineram, attiecīgi III sadaļas 11.1. punkta šādus koeficientus:

  • konteineriem-cisternām - 1,4;
  • refrižerator- un izotermiskajiem konteineriem - 1,3.

Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu refrižerator- un izotermiskos konteineros, kuru garums pārsniedz 40 angļu pēdas, aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm un noteikumiem, kas paredzēti 40 pēdu konteineram.

11.5. Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu privātos universālajos un specializētajos konteineros (t.sk. konteineros-cisternās, refrižerator- un izotermiskajos konteineros) aprēķina, piemērojot pārvadāšanas maksai, kas aprēķināta vienam konteineram, attiecīgi III sadaļas 11.1., 11.2., 11.3. un 11.4. punktiem, koeficientu 0,85.

11.6. Pārvadāšanas maksu par tukšu privāto universālo un specializēto konteineru (t.sk. konteineri-cisternas, refrižerator- un izotermiskie konteineri) tranzītpārvadājumu aprēķina, piemērojot pārvadāšanas maksai, kas aprēķināta vienam krautam konteineram, attiecīgi III sadaļas 11.1., 11.3. un 11.4. punktiem, koeficientu 0,5.

11.7. Pārvadāšanas maksu par privātā un nomātā dīzeļelektrostacijas vagona tranzītpārvadājumu sakabē ar vagoniem refrižerator- un izotermisko konteineru pārvadāšanai krautā vai tukšā reisā aprēķina pēc KTT-LV/2011 likmes 0,064 EUR par 1 ass-km.

Pārvadāšanas maksa par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

12. Negabarīta kravas un kravas transportieros

12.1. Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu uz platformām un pusvagonos, kas pārsniedz kraušanas pamatgabarītu, atviegloto vai zonālo kraušanas gabarītu, aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 6. ailē, un atbilstoši negabarīta pakāpēm piemēro šādus koeficientus:

  • 1-3 apakšas, sānu, augšas - 1;
  • 4-5 apakšas, sānu - 2;
  • 6 apakšas, sānu, kā arī virsnegabarīta kravām - 3.

12.2. Pārvadājot tranzītā kravas četrasu, sešasu un astoņasu transportieros, pārvadāšanas maksai, aprēķinātai par sūtījuma aprēķinmasu, bet ne mazāk par 6,25 t uz 1 asi, pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 6. ailē, atbilstoši negabarīta pakāpēm piemēro šādus koeficientus:

  • gabarīta kravām - 2;
  • 1-3 apakšas, sānu, augšas - 2;
  • 4-5 apakšas, sānu - 3;
  • 6 apakšas, sānu, virsnegabarīta kravām - 4;
  • kravām transportieros, ko pārvadā ar atsevišķu lokomotīvi
    (maksu par lokomotīves nobraukumu nosaka uz līguma pamata) - 4.

Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu savienotā un sakabes tipa transportieros, 12 un vairāk asu transportieros, kā arī transportieros apkalpes brigādes pavadībā, aprēķina pēc līgumlikmēm, ko nosaka līgumos.

12.3. Pārvadāšanas maksu par kravu tranzītpārvadājumu, kam ir dažāda veida un pakāpes negabarīts, aprēķina par lielākās pakāpes negabarītu.

12.4. Pārvadāšanas maksu par tukšo transportieru tranzītpārvadājumu kravas vilcienā, noformētu ar dzelzceļa pavadzīmi, neatkarīgi no transportiera piederības, aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm:

  • četrasu transportieru - 0,038 EUR par 1 ass-km;
  • sešasu un astoņasu transportieru - 0,076 EUR par 1 ass-km;
  • 12, 16 un 20 asu transportieru - 0,114 EUR par 1 ass-km;
  • vairāk kā 20 asu transportieru - 0,130 EUR par 1 ass-km.

Ja krava transportierī tiek pārvadāta no transportiera piederības dzelzceļa uz citas valsts dzelzceļu, vai transportieris piesūtīts kravas iekraušanai uz transportiera piederības dzelzceļu, tad transportiera atgriešana pēc izkraušanas vai piesūtīšana iekraušanai tiek veikta neaprēķinot pārvadāšanas maksu.

Pārvadāšanas maksu par tukšo transportieru tranzītpārvadājumu ar atsevišķu lokomotīvi aprēķina pēc līgumlikmēm, ko nosaka līgumos.

13. Garmēra kravas

13.1. Pārvadāšanas maksu par divos vai vairākos vagonos iekrautu garmēra kravu tranzītpārvadājumu ar vienu dzelzceļa pavadzīmi aprēķina atsevišķi katram vagonam pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem, kas attiecas uz vagonsūtījumiem. Kopējo sūtījuma masu dala ar vagonu skaitu vienādās daļās.

13.2. Ja garmēra krava iekrauta divās savstarpēji savienotās platformās, kuras uzskata par vienu ritošo vienību un kurām ir viens numurs, pārvadāšanas maksu aprēķina kā pārvadājumam vienā vagonā.

14. Piesegšanas vagons un vagons ar kontrolrāmi

14.1. Pārvadāšanas maksu par tukša dzelzceļa vagona tranzītpārvadājumu, izmantojot to kā piesegšanas vagonu vai vagonu ar kontrolrāmi, aprēķina pēc KTT-LV/2011 likmes 0,075 EUR par 1 ass-km.

14.2. Pārvadāšanas maksu par tukša privāta vai nomāta vagona tranzītpārvadājumu, izmantojot to kā piesegšanas vagonu vai vagonu ar kontrolrāmi, aprēķina pēc KTT-LV/2011 likmes 0,064 EUR par 1 ass-km.

14.3. Ja krauto vagonu izmanto kā piesegšanas vagonu vai kā vagonu ar kontrolrāmi, iepriekšminētā pārvadāšanas maksa netiek aprēķināta.

15. Pārvadājumu aprīkojums

15.1. Pārvadāšanas maksu par kravas nosūtītājam piederošā pārvadājumu aprīkojuma tranzītpārvadājumu neaprēķina, ja pārvadājuma aprīkojuma, kas tiek pārvadāts kopā ar kravu, masa dzelzceļa pavadzīmē norādīta atsevišķi no kravas masas.

15.2. Pārvadāšanas maksu par dzelzceļiem nepiederošā noņemamā pārvadājumu aprīkojuma tranzītpārvadājumu bez kravas, aprēķina par to faktisko masu pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem, bet ne mazāk kā par 10 tonnām.

15.3. Pārvadāšanas maksu par dzelzceļiem piederošā noņemamā pārvadājumu aprīkojuma tranzītpārvadājumu bez kravas privātajos vai nomātajos vagonos aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 0,032 EUR par 1 ass-km.

15.4. Pārvadāšanas maksu par tukšu privāto un nomāto vagonu tranzītpārvadājumu, ja tie aprīkoti ar nenoņemamo pārvadājumu aprīkojumu, kura masa nav iekļauta vagona taras masā, aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 0,038 EUR par 1 ass-km.

16. Pavadoņu brauciens

16.1. Par pavadoņu braucienu vienā vagonā ar pārvadājamo kravu vai transporta līdzeklī uz savām asīm, kas tiek pārvadāts tranzītā kā krava, neatkarīgi no to piederības, papildus kravas pārvadāšanas maksai aprēķina maksu par katra pavadoņa braucienu pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 4,50 EUR par katriem pārvadāšanas attāluma iesāktajiem 100 km.

16.2. Ja pavadoņiem iedalīts atsevišķs vagons, maksu par katra pavadoņa braucienu aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 4,50 EUR par katriem pārvadāšanas attāluma iesāktajiem 100 km.

Papildus maksai par pavadoņu braucienu aprēķina pārvadāšanas maksu par vagona tranzītpārvadājumu pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes:

– kravas dzelzceļa vagonam – 0,038 EUR par 1 ass-km;

– kravas privātam vai nomātam vagonam – 0,032 EUR par 1 ass-km;

– pasažieru vagonam, neatkarīgi no piederības – 0,064 EUR par 1 ass-km;

17. Refrižeratorvagoni

17.1. Pārvadāšanas maksu par ātrbojīgo kravu tranzītpārvadājumu refrižeratorsekcijās aprēķina par katra refrižeratorvagona aprēķinmasu (bet ne mazāk kā par 25 t) pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 4. ailē.

17.2. Gadījumos, ja refrižeratorsekcija tiek iekrauta daļēji vai tiek padota iekraušanai nepilnas komplektācijas refrižeratorsekcija, pārvadāšanas maksu par kravas tranzītpārvadājumu, atkarībā no iekrauto refrižeratorvagonu skaita, aprēķina par katru krauto refrižeratorvagonu pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 4. ailē, piemērojot koeficientus:

  • ja iekrauti 3 vagoni - 1,1;
  • ja iekrauti 2 vagoni - 1,3;
  • ja iekrauts 1 vagons - 1,5.

Pārvadāšanas maksu par katra tukšā refrižeratorvagona tranzītpārvadājumu krautas refrižeratorsekcijas sastāvā aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 0,032 EUR par 1 ass-km (neatkarīgi no refrižeratorsekcijas piederības).

17.3. Gadījumos, ja palielinātas komplektācijas refrižeratorsekcijā tiek iekrauti 5 un vairāk refrižeratorvagoni, pārvadāšanas maksu par kravas tranzītpārvadājumu aprēķina par katru krauto vagonu pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 4. ailē, piemērojot koeficientu 0,85.

Pārvadāšanas maksu par katra tukšā refrižeratorvagona tranzītpārvadājumu palielinātas komplektācijas refrižeratorsekcijas sastāvā aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 0,032 EUR par 1 ass-km (neatkarīgi no refrižeratorsekcijas piederības).

17.4. Pārvadāšanas maksa par dīzeļelektrostacijas vagona tranzītpārvadājumu dzelzceļa refrižeratorsekcijas sastāvā krautajā reisā un par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

17.5. Pārvadāšanas maksa par dīzeļelektrostacijas vagona tranzītpārvadājumu privātās un nomātās refrižeratorsekcijas sastāvā krautajā un tukšajā reisā aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 0,064 EUR par 1 ass-km.

Pārvadāšanas maksa par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

17.6. Pārvadāšanas maksu par katra refrižeratorvagona tranzītpārvadājumu privātās un nomātās refrižeratorsekcijas sastāvā tukšajā reisā aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes 0,032 EUR par 1 ass-km.

17.7. Pārvadāšanas maksu par kravas tranzītpārvadājumu autonomā refrižeratorvagonā un autonomā refrižeratorvagonā ar apkalpojošo personālu aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 4. ailē.

Pārvadāšanas maksa par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

17.8. Pārvadāšanas maksu par ātrbojīgas kravas tranzītpārvadājumu, kas noformēta ar vairākām dzelzceļa pavadzīmēm vienā refrižeratorvagonā no viena kravas nosūtītāja uz vienu galastaciju aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem, proporcionāli katra sūtījuma masai, norādītai katrā dzelzceļa pavadzīmē, noapaļojot līdz pilnai tonnai.

18. Termosvagoni

Pārvadājot tranzītā kravas termosvagonos, pārvadāšanas maksai, aprēķinātai pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 6. ailē, piemēro koeficientu 1,3.

19. Automobiļi

Pārvadāšanas maksu par automobiļu tranzītpārvadājumu specializētajos vagonos aprēķina par sūtījuma aprēķinmasu pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 3.ailē, bet ne mazāk kā par 10 t.

20. Kontreilersūtījumi

Pārvadāšanas maksu kontreilersūtījumu tranzītpārvadājumam (krauts autovilciens, noņemamā automobiļa virsbūve, piekabe vai puspiekabe) uz specializētajām platformām, neatkarīgi no negabarīta pakāpes aprēķina:

  • krautam autovilcienam, noņemamai automobiļa virsbūvei, piekabei vai puspiekabei pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 3. ailē automobiļiem specializētajos vagonos, par sūtījuma masu - 10 t;
  • tukšam autovilcienam, noņemamai automobiļa virsbūvei, piekabei vai puspiekabei pēc tarifa KTT-LV/2011 likmes, kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 3. ailē automobiļiem specializētajos vagonos, par sūtījuma masu - 7 t.

21. Ritošais sastāvs uz savām asīm

Pārvadājot tranzītā ritošo sastāvu uz savām asīm kā kravu, pārvadāšanas maksai, aprēķinātai par faktisko vagona taras masu, bet ne mazāk, kā par 25 t, pēc tarifa KTT-LV/2011 likmēm kas norādītas IV sadaļas 1. un 3. tabulas 6. ailē, piemēro koeficientus:

  • četrasu vagoniem ar taras masu līdz 30 tonnām ieskaitot – 0,60;
  • četrasu vagoniem ar taras masu virs 30 tonnām, sešasu un astoņasu vagoniem, pasažieru vagoniem, elektrovilcienu un dīzeļvilcienu vagoniem, celtņiem, ceļa mašīnām un pārējām iekārtam pārvietojamām pa dzelzceļu – 0,40;
  • lokomotīvēm (par katru lokomotīves sekciju) – 0,30.

22. Pārvadājumi ar atsevišķu lokomotīvi

Pārvadāšanas maksa par tranzītpārvadājumu ar atsevišķu lokomotīvi tiek noteikta katram konkrētam gadījumam, noslēdzot atsevišķu līgumu.

23. Bīstamās kravas

23.1. Pārvadāšanas maksu par bīstamās kravas tranzītpārvadājumu aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem, izņemot kravas, kas norādītas 23.2. punktā un bīstamo kravu tabulā.

23.2. Pārvadāšanas maksu par 1.bīstamības klases (sprāgstvielas), 7.bīstamības klases (radioaktīvās vielas), 6.2. apakšklases (infekcijas vielas) un bīstamo kravu tabulā norādīto bīstamo kravu tranzītpārvadājumu vagonos un konteineros aprēķina piemērojot pārvadāšanas maksai, kas aprēķināta pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem, koeficientu 2,0.

Bīstamo kravu tabula

Nr.p.k.

Harmonizētās Kravu Nomenklatūras (HKN) nosaukums

HKN kods

ANO Nr.*

Kravas nosaukums saskaņā ar SMGS 2. pielikumu

Bīstamības klase

1

2

3

4

5

6

1.

Fosfors

280470000

1381

Fosfors baltais vai dzeltenais ūdenī vai šķīdumā, fosfors baltais vai dzeltenais sauss

4.2

2.

Fosfors

280470000

2447

Fosfors baltais vai dzeltenais izkausēts

4.2

3.

Hlors

280110000

1017

Hlors

2


* vielas vai priekšmeta četrzīmju identifikācijas numurs, kas dots Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) paraugnoteikumos

24. Dzīvi dzīvnieki

Pārvadāšanas maksu par dzīvu dzīvnieku (tiem domātās barības un pārvadājuma aprīkojumu) tranzītpārvadājumu aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem.

25. Pārvadājuma līguma grozījumi

Pārvadāšanas maksu, ja tiek veikti pārvadājuma līguma grozījumi pēc kravas nosūtītāja vai kravas saņēmēja iesnieguma (pāradresēšana), aprēķina pēc tarifa KTT-LV/2011 noteikumiem:

  • pāradresējot kravas braukšanas ceļā uz jaunu pieostas LDZ staciju vai ārpus Latvijas Republikas caur jaunu robežstaciju - ja jaunais pārvadāšanas maršruts, kurā atrodas pāradresēšanas LDZ stacija, atbilst vienam no IV sadaļas 6. tabulas īsākajiem tarifa attālumiem;
  • pāradresējot no sākotnējās saņemšanas pieostas LDZ stacijas ārpus Latvijas Republikas caur robežstaciju - no LDZ robežstacijas līdz sākotnējai saņemšanas pieostas LDZ stacijai, un no sākotnējās saņemšanas pieostas LDZ stacijas līdz jaunai LDZ robežstacijai;
  • pāradresējot no sākotnējās saņemšanas pieostas LDZ stacijas uz citu pieostas LDZ staciju - tikai no LDZ robežstacijas līdz sākotnējai saņemšanas pieostas LDZ stacijai.

Visos pārējos pārvadājuma līguma grozījumu gadījumos pārvadāšanas maksu aprēķina pēc tarifa LDZ CARGO-01 noteikumiem.

IV sadaļa.

Tarifa KTT-LV/2011 likmju tabulas pārvadāšanas maksas aprēķiniem kravu tranzītpārvadājumiem pa Latvijas dzelzceļu caur Latvijas Republikas jūras ostām un sauszemes robežpārejām,

Dīzeļdegvielas maksas izmaiņu apmēra noteikšanas tabula

un

Tarifa attālumu tabula

1. tabula
Tarifa KTT-LV/2011 likmes pārvadāšanas maksas aprēķiniem kravu tranzītpārvadājumiem vagonos caur Latvijas Republikas
jūras ostām 2011. gadā

(EUR/1t)

Nr.p.k.

Kravas pārvadājuma maršruts

(turp un atpakaļ)

Pārvadājamā krava un ritošā sastāva veids

Automobiļi specializētajos vagonos. Ātrbojīgās kravas refrižeratorvagonos. Sašķīdinātās, saspiestās un zem spiediena izšķaidītās gāzes gāzu cisternās

(HKN: 2705,2711, 2801, 2804, 2811, 2814, 2901, 2902, 2903).

Kravas universālajos un specializētajos vagonos.

Minerālā degviela, nafta un

tās pārtveicēšanas produkti; bitumenminerālās vielas; minerālie sveķi cisternās

(HKN: 2706-2709, 2713 - 2715, 2721-2749, 3911).

Ritošais sastāvs uz savām asīm

Pārējās lejamkravas cisternās.

Robežstacija

Pieostas stacija

1

2

3

4

5

6

7

1.

Meitene eksp. Rīgas pieostas

LDZ stacijas*

7,75

5,00

4,35

3,10

3,70

2.

Reņģe eksp Rīgas pieostas

LDZ stacijas*

-

-

5,25

3,60

4,35

3.

Lugaži eksp Rīgas pieostas

LDZ stacijas*

13,75

8,90

5,90

4,00

4,90

4.

Kārsava eksp

Zilupe eksp.

Indra eksp.

Rīgas pieostas

LDZ stacijas*

20,20

12,95

8,90

4,85

6,50

5.

Meitene eksp. Skulte eksp.

-

-

-

3,50

-

6.

Lugaži eksp Skulte eksp.

-

-

-

4,30

-

7.

Kārsava eksp

Zilupe eksp.

Indra eksp.

Skulte eksp.

-

-

-

5,50

-

8.

Meitene eksp. Ventspils eksp.

Liepāja-Pasažieru eksp.

16,20

9,90

7,55

4,20

5,25

9.

Reņģe eksp Ventspils eksp.

Liepāja-Pasažieru eksp.

-

-

8,20

4,70

6,15

10.

Lugaži eksp Ventspils eksp.

Liepāja-Pasažieru eksp.

23,65

15,45

10,45

5,65

7,55

11.

Kārsava eksp

Zilupe eksp.

Indra eksp.

Ventspils eksp.

Liepāja-Pasažieru eksp.

29,35

19,70

13,20

7,35

9,60

* Rīgas pieostas LDZ stacijas ir šādas - Rīga-Krasta eksp., Mangaļi eksp., Bolderāja eksp., Ziemeļblāzma eksp., Iļģuciems eksp., Sarkandaugava eksp.

2. tabula
Tarifa KTT-LV/2011 likmes pārvadāšanas maksas aprēķiniem konteineru tranzītpārvadājumiem caur Latvijas Republikas jūras ostām 2011. gadā

(EUR/1kont.)

Nr.p.k.

Konteinera pārvadājuma maršruts

(turp un atpakaļ)

Konteineru kategorija

10 pēdu

20 pēdu

30, 40 pēdu

Robežstacija

Pieostas stacija

1

2

3

4

5

1.

Meitene eksp. Rīga-Krasta eksp.

Mangaļi eksp.

Bolderāja eksp.

Ziemeļblāzma eksp.

46,00

65,00

130,00

2.

Lugaži eksp Rīga-Krasta eksp.

Mangaļi eksp.

Bolderāja eksp.

Ziemeļblāzma eksp.

60,00

86,00

172,00

3.

Kārsava eksp

Zilupe eksp.

Indra eksp.

Rīga-Krasta eksp.

Mangaļi eksp.

Bolderāja eksp.

Ziemeļblāzma eksp.

76,00

109,00

218,00

4.

Meitene eksp. Ventspils eksp.

Liepāja-Pasažieru eksp.

64,00

91,00

182,00

5.

Lugaži eksp Ventspils eksp.

Liepāja-Pasažieru eksp.

86,00

123,00

246,00

6.

Kārsava eksp

Zilupe eksp.

Indra eksp.

Ventspils eksp.

Liepāja-Pasažieru eksp.

103,00

147,00

294,00


3. tabula
Tarifa KTT-LV/2011 likmes pārvadāšanas maksas aprēķiniem kravu tranzītpārvadājumiem vagonos caur Latvijas Republikas
sauszemes robežpārejām 2011. gadā

(EUR/1t)

Nr.p.k.

Kravas tranzītpārvadājuma maršruts

(turp un atpakaļ)

Pārvadājamā krava un ritošā sastāva veids

Automobiļi specializētajos vagonos Ātrbojīgās kravas refrižeratorvagonos Sašķīdinātās, saspiestās un zem spiediena izšķaidītās gāzes gāzu cisternās

(HKN: 2705,2711, 2801, 2804, 2811, 2814, 2901, 2902, 2903)

Kravas universālajos un specializētajos vagonos.

Minerālā degviela, nafta un

tās pārtveicēšanas produkti; bitumenminerālās vielas; minerālie sveķi cisternās

(HKN: 2706-2709, 2713 - 2715, 2721-2749, 3911).

Ritošais sastāvs uz savām asīm

Pārējās lejamkravas cisternās

Robežstacija

Robežstacija

1

2

3

4

5

6

7

Satiksmē Krievija - Lietuva

1.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Eglaine eksp.

13,00

8,45

6,70

4,10

5,00

2.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Meitene eksp.

21,00

13,70

9,80

5,60

7,00

3.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Reņģe eksp.

-

-

10,20

5,90

7,80

Satiksmē Krievija – Igaunija

4.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Lugaži eksp.

28,00

18,50

13,00

7,20

9,00

Satiksmē Baltkrievija - Lietuva

5.

Indra eksp. Eglaine eksp.

9,00

5,90

4,40

3,10

3,45

6.

Indra eksp. Meitene eksp.

21,80

14,60

9,85

5,70

7,20

7.

Indra eksp. Reņģe eksp.

-

-

10,95

6,40

8,25

Satiksmē Baltkrievija – Igaunija

8.

Indra eksp. Lugaži eksp.

28,80

19,20

14,20

7,50

9,20

Satiksmē Igaunija – Lietuva

9.

Lugaži eksp. Meitene eksp.

16,50

11,00

8,35

5,00

5,95

10.

Lugaži eksp. Reņģe eksp.

-

-

9,00

5,25

6,50

11.

Lugaži eksp. Eglaine eksp.

26,30

17,50

12,70

6,95

8,55

Satiksmē Krievija – Baltkrievija

12.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Indra eksp.

15,00

10,00

7,20

4,40

5,30

4. tabula
Tarifa KTT-LV/2011 likmes pārvadāšanas maksas aprēķiniem konteineru tranzītpārvadājumiem caur Latvijas Republikas sauszemes robežpārejām 2011. gadā

(EUR/1kont.)

Nr.p.k.

Konteinera tranzītpārvadājuma maršruts

(turp un atpakaļ)

Konteineru kategorija

3 t

5 t

10 pēdu

20 pēdu

30, 40 pēdu

Robežstacija

Robežstacija

1

2

3

4

5

6

7

Satiksmē Krievija - Lietuva

1.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Eglaine eksp.

20,00

40,00

70,00

100,00

180,00

2.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Meitene eksp.

26,00

52,00

90,00

129,00

232,00

Satiksmē Krievija – Igaunija

3.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Lugaži eksp.

31,00

62,00

109,00

156,00

280,00

Satiksmē Baltkrievija - Lietuva

4.

Indra eksp. Eglaine eksp.

16,00

32,00

56,00

80,00

144,00

5.

Indra eksp. Meitene eksp.

27,00

53,00

93,00

133,00

240,00

Satiksmē Baltkrievija – Igaunija

6.

Indra eksp. Lugaži eksp.

32,00

63,00

110,00

158,00

284,00

Satiksmē Igaunija – Lietuva

7.

Lugaži eksp. Meitene eksp.

23,00

45,00

79,00

113,00

204,00

8.

Lugaži eksp. Eglaine eksp.

30,00

60,00

105,00

150,00

270,00

Satiksmē Krievija – Baltkrievija

9.

Zilupe eksp.

Kārsava eksp.

Indra eksp.

22,00

43,00

76,00

108,00

194,00


5. tabula
Dīzeļdegvielas maksas izmaiņu apmēra noteikšanas tabula

Dīzeļdegvielas Platt’s 6 mēnešu vidējā cena (USD/1t)

Dīzeļdegvielas maksas izmaiņu apmērs

(USD/1tkm)

Dīzeļdegvielas Platt’s 6 mēnešu vidējā cena (USD/1t)

Dīzeļdegvielas maksas izmaiņu apmērs

(USD/1tkm)

no – līdz (ieskaitot)

no – līdz (ieskaitot)

1

2

1

2

zem 520

0,000094 USD /1tkm par katriem Platt’s cenas samazinājuma 20 USD

920 – 940

0,001222

940 – 960

0,001316

960 – 980

0,001410

980 – 1000

0,001504

1000 – 1020

0,001598

520 – 540

-0,000658

1020 – 1040

0,001692

540 – 560

-0,000564

1040 – 1060

0,001786

560 – 580

-0,000470

1060 – 1080

0,001880

580 – 600

-0,000376

1080 – 1100

0,001974

600 – 620

-0,000282

1100 – 1120

0,002068

620 – 640

-0,000188

1120 – 1140

0,002162

640 – 660

-0,000094

1140 – 1160

0,002256

660 – 680

0,000000

1160 – 1180

0,002350

680 – 700

0,000094

1180 – 1200

0,002444

700 – 720

0,000188

1200 – 1220

0,002538

720 – 740

0,000282

1220 – 1240

0,002632

740 – 760

0,000376

1240 – 1260

0,002726

760 – 780

0,000470

1260 – 1280

0,002820

780 – 800

0,000564

1280 – 1300

0,002914

800 – 820

0,000658

Virs 1300

0,000094 USD /1tkm par katriem Platt’s cenas pieauguma 20 USD

820 – 840

0,000752

840 – 860

0,000846

860 – 880

0,000940

880 – 900

0,001034

900 – 920

0,001128


6. tabula
Tarifa attālumi

(km)

Nr.p.k

Stacijas kods

Stacijas nosaukums

Attālumi starp robežstacijām ieskaitot no/līdz valsts robežai

Lugaži eksp. Kārsava eksp. Zilupe eksp. Indra eksp. Eglaine eksp. Meitene eksp. Reņģe eksp.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Robežstacijas              

1.

110802

Lugaži eksp.

-

433

445

459

419

242

285

2.

112507

Kārsava eksp.

433

-

106

213

174

313

356

3.

112808

Zilupe eksp.

445

106

-

225

185

325

368

4.

110200

Indra eksp.

459

213

225

-

112

339

382

5.

113707

Eglaine eksp.

419

174

185

112

-

333

376

6.

091404

Meitene eksp.

242

313

325

339

333

-

109

7.

099707

Reņģe eksp.

285

356

368

382

376

109

-

Pieostu stacijas              

8.

098704

Liepāja-Pasažieru eksp.

389

460

472

484

-

213

256

9.

098306

Ventspils eksp.

345

447

459

473

-

200

243

10.

097400

Bolderāja eksp.

182

287

299

313

-

86

129

11.

097203

Iļģuciems eksp.

178

283

295

309

-

82

125

12.

090609

Rīga-Krasta eksp.

167

276

288

302

-

85

128

13.

095903

Ziemeļblāzma eksp.

171

280

292

306

-

89

132

14.

096605

Mangaļi eksp.

168

277

289

303

-

86

129

15.

095602

Sarkandaugava eksp.

165

274

286

300

-

83

126

16.

090806

Skulte eksp.

214

323

335

349

-

132

175



 

Grozījumi Dzelzceļa kravu pārvadājumu Tarifā LDZ CARGO-01 uz 2011 gadu

Apstiprināts ar SIA “LDz Cargo” Valdes 2010.gada 2.decembra sēdes protokolu Nr.43, stājas spēkā ar 2011.gada 1. janvāri

Sadaļa

§

paragrāfs

Grozījumi un papildinājumi

Saīsināju-mi un termini

16. LDZ mājas lapa – „www.ldz.lv” valsts akciju sabiedrības „Latvijas dzelzceļš” interneta mājas lapa, kurā tiek ievietota informācija.

17. SMGS – Nolīgums par starptautisko dzelzceļa kravu satiksmi

1.

§3

Tarifu, tā grozījumus un papildinājumus LDZ CARGO ievieto LDZ mājas lapā ne vēlāk, kā 15 dienas pirms to ieviešanas.

1.

§6

1. Indeksācijas koeficients.
  1. Indeksācijas koeficients tiek piemērots bāzes likmēm:
  • dzelzceļu vagoniem – 1.350;
  • privātiem vagoniem, nomātiem vagoniem, privātiem un nomātiem dīzeļelektrostaciju vagoniem, refrižeratorvagoniem, pasažieru vagoniem un ritošajam sastāvam uz savām asīm – 1.310.

1.

§6

1.4. Indeksācijas koeficienta grozījumus LDZ CARGO var veikt ne biežāk kā 2 reizes kalendāra gadā un ievieto LDZ mājas lapā ne vēlāk, kā 15 dienas pirms to ieviešanas.
Pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likme periodam no 2011.gada 1. janvāra līdz 2011.gada 30. jūnijam ir 0,000230 LVL/tkm (0,000230 lati par vienu tonnas-kilometru). (Apstiprināts ar 2010.gada 25.novembra SIA „LDz Cargo” valdes sēdes protokolu Nr. 42)

1.

§6

2.4. ….Pārvadāšanas maksas mainīgās daļas likmi, izteiktu latos (LVL), LDZ CARGO ievieto LDZ mājas lapā līdz 1. decembrim un līdz 15. jūnijam.

1.

§6

2.2. Aprēķinot pārvadāšanas maksu atbilstoši Tarifa §23 1. un 2. punktam, §24 3. un 4. punktam, §25 un §31, pārvadāšanas maksas mainīgo daļu neaprēķina.

3.

§17

2. Pārvadāšanas maksu par kravu pārvadājumu privātajos un nomātajos vagonos aprēķina pēc Tarifa shēmu Nr. 1A.–5A. likmēm par vagonu, atkarībā no ritošā sastāva tipa, kravas veida un tarifa attāluma

Attiecīgi mainīta esošā 4., 5., 6., 7. un 8. punkta numerācija.

3.

§17

3. Pārvadāšanas maksu, ja plānā iekraušanai paredzētā vagona vietā stacijā tiek padots cita veida vagons, aprēķina pēc plānā paredzētā vagona Tarifa shēmas.

Šajā gadījumā nosūtīšanas stacija dzelzceļa pavadzīmē ieraksta atbilstošu atzīmi:

  • „ИЗВК” - ja plānā iekraušanai paredzētā segtā vagona vietā stacijā tiek padots refrižeratorvagons;
  • „ИЗВТ” - ja plānā iekraušanai paredzētā termosvagona vietā stacijā tiek padots refrižeratorvagons;
  • „ВТВК” – ja plānā iekraušanai paredzētā segtā vagona vietā stacijā tiek padots termosvagons.

Šo atzīmi nav jāieraksta, un pārvadāšanas maksu aprēķina pēc pārvadāšanas maksas aprēķina noteikumiem, ja cita veida vagons ir padots pēc kravas nosūtītāja pieprasījuma.

Šī punkta nosacījumi tiek piemēroti pārvadāšanas maksas aprēķinam par kravu pārvadājumu vagonos, kas pienāk arī izkraušanai.

3.

§17

7. Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu sešasu un astoņasu vagonos aprēķina pēc Tarifa 3.sadaļas §33 nosacījumiem.

3.

§18

4. Par kravas pārvadājumu privātajos refrižerator- un izotermiskajos konteineros pārvadāšanas maksu aprēķina:
  • reizinot ar koeficientu 1,3 attiecīgo likmi no Tarifa shēmu Nr. 10. - 11. likmēm un lietojot koeficientu 0,8 refrižerator- un izotermisko konteineru pārvadājumiem dzelzceļu vagonā;
  • reizinot ar koeficientu 1,3 attiecīgo likmi no Tarifa shēmu Nr. 10. - 11. likmēm un lietojot koeficientu 0,7 refrižerator- un izotermisko konteineru pārvadājumiem privātajā vai nomātajā vagonā.

Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu refrižerator- un izotermiskos konteineros, kuru garums pārsniedz 40 angļu pēdas, aprēķina pēc likmēm un noteikumiem Tarifa 3.sadaļas, kas paredzēti 40 pēdu konteineram.

3.

§18

5. Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu universālajos konteineros, neatkarīgi no konteinera piederības, kura garums ir 20 angļu pēdas (ar trafareta masu 30 un vairāk tonnas) un ar faktisko bruto masu vairāk par 24 tonnām, aprēķina piemērojot koeficientu 1,20 pārvadāšanas maksai, aprēķinātai vienam 20 pēdu konteineram saskaņā ar Tarifa 3.sadaļas §18 1. - 2. punkta nosacījumiem.

6. Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu universālajos konteineros, neatkarīgi no konteinera piederības, kuru garums pārsniedz 40 angļu pēdas (ar trafareta masu 30 un vairāk tonnas), aprēķina piemērojot koeficientu 1,20 pārvadāšanas maksai, aprēķinātai vienam 40 pēdu konteineram saskaņā ar Tarifa 3.sadaļas §18 1. – 2. punkta nosacījumiem.

8. Pārvadāšanas maksu par tukšu privāto konteineru-cisternu, refrižerator- un izotermisko konteineru pārvadājumu aprēķina pēc attiecīgām Tarifa shēmu Nr.10. –11. likmēm, reizinātām ar koeficientu 1,4 konteineriem-cisternām vai reizinātām ar koeficientu 1,3 refrižerator- un izotermiskajiem konteineriem, lietojot koeficientu 0,5 pārvadājumam dzelzceļu vagonos un lietojot koeficientu 0,4 pārvadājumam privātos un nomātos vagonos.

Pārvadāšanas maksu par tukšu privāto refrižerator- un izotermisko konteineru pārvadājumu, kuru garums pārsniedz 40 angļu pēdas, aprēķina pēc likmēm un noteikumiem Tarifa 3.sadaļas, kas paredzēti 40 pēdu konteineram.

9. Pārvadāšanas maksu par tukšu universālo privāto konteineru pārvadājumu, kuru garums pārsniedz 40 angļu pēdas (ar trafareta masu 30 un vairāk tonnas), aprēķina piemērojot koeficientu 1,20 pārvadāšanas maksai, aprēķinātai vienam 40 pēdu konteineram saskaņā ar Tarifa 3.sadaļas §18 7. punkta nosacījumiem.

10. Pārvadāšanas maksu par privātā vai nomātā dīzeļelektrostacijas vagona pārvadājumu sakabē ar vagoniem refrižerator- un izotermisko konteineru pārvadāšanai krautajā un tukšajā reisā aprēķina pēc likmes 0,045 LVL par 1 ass-km.

Pārvadāšanas maksa par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

3.

§21

2. Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu četrasu, sešasu un astoņasu transportieros aprēķina pēc Tarifa 3.sadaļas §33 nosacījumiem, kas paredzēti pārvadājumiem vagonsūtījumos pēc Tarifa shēmas Nr.1. vai Nr.1A. likmēm, atkarībā no transportiera piederības …

3.

§23

§23. Piesegšanas vagons un vagons ar kontrolrāmi

1. Pārvadāšanas maksu par tukša dzelzceļa vagona pārvadājumu, izmantojot to kā piesegšanas vagonu vai vagonu ar kontrolrāmi, aprēķina pēc likmes 0,056 LVL par 1 ass-km.

2. Pārvadāšanas maksu par tukša privāta vai nomāta vagona pārvadājumu, izmantojot to kā piesegšanas vagonu vai vagonu ar kontrolrāmi, aprēķina pēc likmes 0,045 LVL par 1 ass-km.

3. Ja krauto vagonu izmanto kā piesegšanas vagonu vai kā vagonu ar kontrolrāmi, iepriekšminētā pārvadāšanas maksa netiek aprēķināta.

3.

§25

2. Ja pavadoņi brauc atsevišķā vagonā, maksu aprēķina par katra pavadoņa braucienu pēc likmes 0,316 LVL par katriem pārvadāšanas attāluma iesāktajiem 10 km.

Papildus maksai par pavadoņu braucienu aprēķina pārvadāšanas maksu par vagona pārvadājumu pēc likmes:

  • kravas dzelzceļa vagonam - 0,035 LVL par 1 ass-km;
  • kravas privātam vai nomātam vagonam - 0,028 LVL par 1 ass-km;
  • pasažieru vagonam, neatkarīgi no piederības - 0,045 LVL par 1 ass-km.

3.

§27

1. Pārvadāšanas maksu par ātrbojīgas kravas pārvadājumu dzelzceļa refrižeratorsekcijā aprēķina katram refrižeratorvagonam pēc Tarifa shēmas Nr.6. likmēm saskaņā ar Tarifa nosacījumiem, kas tiek piemēroti vagonsūtījumiem.

2. Pārvadāšanas maksa par dīzeļelektrostacijas vagona pārvadājumu dzelzceļa refrižeratorsekcijas sastāvā krautajā reisā un par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

3. Pārvadāšanas maksu par ātrbojīgās kravas pārvadājumu privātajās un nomātajās refrižeratorsekcijās aprēķina katram refrižeratorvagonam pēc Tarifa shēmas Nr.6A. likmēm saskaņā ar Tarifa nosacījumiem, kas tiek piemēroti vagonsūtījumiem.

4. Pārvadāšanas maksu par dīzeļelektrostacijas vagona pārvadājumu privātās un nomātās refrižeratorsekcijas sastāvā krautajā un tukšajā reisā aprēķina pēc likmes 0,045 LVL par 1 ass-km.

Pārvadāšanas maksa par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

5. Pārvadāšanas maksu par katra refrižeratorvagona pārvadājumu privātās un nomātās refrižeratorsekcijas sastāvā tukšajā reisā aprēķina pēc likmes 0,028 LVL par 1 ass-km.

6. Gadījumos, ja refrižeratorsekcija tiek iekrauta daļēji vai tiek padota iekraušanai nepilnas komplektācijas refrižeratorsekcija, pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu aprēķina par katru krauto refrižeratorvagonu pēc Tarifa shēmas Nr.6., 6A. likmēm, atkarībā no refrižeratorsekcijas piederības, piemērojot koeficientus:

  • ja iekrauti 3 vagoni - 1,1;
  • ja iekrauti 2 vagoni - 1,3;
  • ja iekrauts 1 vagons - 1,5.

Pārvadāšanas maksu par katra tukšā refrižeratorvagona pārvadājumu krautas refrižeratorsekcijas sastāvā aprēķina pēc likmes 0,028 LVL par 1 ass-km (neatkarīgi no refrižeratorsekcijas piederības).

7. Gadījumos, ja palielinātas komplektācijas refrižeratorsekcijā tiek iekrauti 5 un vairāk refrižeratorvagoni, pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu aprēķina par katru krauto refrižeratorvagonu pēc Tarifa shēmas Nr. 6. vai Nr. 6A. likmēm, atkarībā no refrižeratorsekcijas piederības, piemērojot koeficientu 0,85.

Pārvadāšanas maksu par katra tukšā refrižeratorvagona pārvadājumu palielinātas komplektācijas refrižeratorsekcijas sastāvā aprēķina pēc likmes 0,028 LVL par 1 ass-km (neatkarīgi no refrižeratorsekcijas piederības).

8. Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu autonomā refrižeratorvagonā un autonomā refrižeratorvagonā ar apkalpojošo personālu aprēķina pēc Tarifa shēmas Nr. 6. vai Nr. 6A. likmēm, atkarībā no refrižeratorsekcijas piederības, lietojot koeficientu 0,7.

Pārvadāšanas maksa par apkalpojošā personāla braucienu netiek aprēķināta.

9. Pārvadāšanas maksu par ātrbojīgas kravas pārvadājumu, kas noformēta ar vairākām dzelzceļa pavadzīmēm vienā refrižeratorvagonā no viena kravas nosūtītāja uz vienu galastaciju aprēķina pēc Tarifa 3.sadaļas §19 nosacījumiem.

3.

§28

1. Pārvadāšanas maksu par krautā autovilciena, noņemamās automobiļa virsbūves, piekabes vai puspiekabes pārvadājumu kontreilersūtījumā uz specializētajām platformām, neatkarīgi no negabarīta pakāpes, aprēķina pēc Tarifa shēmas Nr.2. vai Nr.2.A likmēm, atkarībā no piederības.

2. Pārvadāšanas maksu par tukšā autovilciena noņemamās automobiļa virsbūves, piekabes vai puspiekabes pārvadājumu uz specializētajām platformām, neatkarīgi no negabarīta pakāpes, aprēķina pēc Tarifa shēmas Nr. 2. vai Nr.2.A likmēm, atkarībā no piederības, lietojot koeficientu 0,7.

3.

§32

… 1.3. lokomotīvēm (par katru lokomotīves sekciju) - 0,70.

3.

§33

Kravas sešasu un astoņasu vagonos

Pārvadāšanas maksu par kravas pārvadājumu sešasu un astoņasu vagonos aprēķina pēc attiecīgām Tarifa shēmu likmēm, lietojot šādus koeficientus:

  • sešasu vagoniem - 1,25;
  • astoņasu vagoniem - 1,5;
  • astoņasu cisternām - 1,8.

3.

§34

Kravu pārkraušana no viena sliežu platuma vagoniem cita sliežu platuma vagonos

1. Pārvadāšanas maksu par viena vagonsūtījuma kravas pārvadājumu, kas robežstacijā no viena sliežu platuma viena vagona tika pārkrauta cita sliežu platuma divos vai vairākos vagonos sakarā ar SMGS II sadaļas 13.panta §5a. norādītajiem iemesliem, aprēķina atsevišķi par katru vagonu pēc Tarifa 3.sadaļas nosacījumiem, kas tiek piemēroti vagonsūtījumiem.

2. Pārvadāšanas maksu par vienam sūtījumam piederošā kravas pārpalikuma pārvadājumu, kas pārkrauts vagonā pārkraušanas robežstacijā ne līdz pilnai vagona ietilpībai vai pārpalikuma masa ir mazāka par vagona celtspēju, aprēķina pēc atbilstošas Tarifu shēmas likmes piemērojot šādus koeficientus:

- līdz 25 tonnām ieskaitot - 0,5;

- virs 25 tonnām - 1,0.

3. Pārvadāšanas maksu par divu vai vairāku vagonsūtījumu pārpalikuma kravas pārvadājumu, kas nav ietilpusi vagonā ar kravas sūtījuma pamatdaļu, kas adresēta vienam kravas saņēmējam uz vienu galastaciju, aprēķina pēc Tarifa 3.sadaļas §19.

3.

§37.

Pārvadāšanas maksu, ja tiek mainīta galastacija pēc kravas nosūtītāja vai kravas saņēmēja iesnieguma (pāradresēšana), aprēķina atsevišķi par tarifa attālumu no nosūtīšanas stacijas vai no robežstacijas līdz pāradresācijas stacijai, un atsevišķi par tarifa attālumu no pāradresācijas stacijas līdz jaunai galastacijai vai līdz robežstacijai.
5    

Maksa par papildoperācijām un citiem ar pārvadājumu saistītiem pakalpojumiem

     

Maksājuma nosaukums

Mērvienība

Maksas lielums

   

8.2.

Maksa par pāradresēšanu galastacijā (galastacijas robežās) vagons, konteiners, ritošā sastāva vienība uz savām asīm

12,00

4.

 

Kravas pārvadājumu Tarifa shēmu likmes četrasu vagoniem (dzelzceļu vagonos), LVL

4.

  Kravas pārvadājumu Tarifa shēmu likmes četrasu vagoniem (privātajos un nomātajos vagonos), LVL

1.pielikums

Kravas pārvadājumu Tarifa shēmu likmes četrasu vagoniem

(privātajos un nomātajos vagonos) (LVL)

Attālums, km

Shēmas numurs

no - līdz

1A

2A

3A

4A

5A

6A

1 - 10

79

79

86

172

108

304

11 - 20

81

81

89

175

111

308

21 - 30

83

84

91

178

114

313

31 - 40

85

86

94

181

116

317

41 - 50

87

89

96

184

119

322

51 - 60

89

91

99

186

122

326

61 - 70

91

94

101

189

125

331

71 - 80

94

96

104

192

128

335

81 – 90

96

99

106

195

130

340

91 – 100

98

101

109

198

133

344

101 – 110

100

103

111

200

136

349

111 – 120

102

106

114

203

139

353

121 – 130

104

108

116

206

142

358

131 – 140

106

111

119

209

145

362

141 – 150

108

113

121

212

147

367

151 – 160

110

116

123

214

150

371

161 – 170

112

118

126

217

153

376

171 – 180

115

121

128

220

156

380

181 – 190

117

123

131

223

159

385

191 – 200

119

125

133

226

161

389

201 – 210

121

128

136

229

164

394

211 – 220

123

130

138

231

167

398

221 – 230

125

133

141

234

170

403

231 – 240

127

135

143

237

173

407

241 – 250

129

138

146

240

175

412

251 – 260

131

140

148

243

178

416

261 – 270

134

142

151

245

181

421

271 – 280

136

145

153

248

184

425

281 – 290

138

147

156

251

187

430

291 – 300

140

150

158

254

190

434

301 – 310

142

152

161

257

192

439

311 – 320

144

155

163

260

195

443

321 – 330

146

157

165

262

198

448

331 – 340

148

160

168

265

201

452

341 – 350

150

162

170

268

204

457

351 – 360

153

164

173

271

206

461

361 – 370

155

167

175

274

209

466

371 – 380

157

169

178

276

212

470

381 – 390

159

172

180

279

215

475

391 – 400

161

174

183

282

218

479

401 – 410

163

177

185

285

221

484

411 – 420

165

179

188

288

223

488

421 – 430

167

182

190

290

226

493

431 – 440

169

184

193

293

229

497

441 – 450

171

186

195

296

232

502

451 – 460

174

189

198

299

235

506

461 – 470

176

191

200

302

237

511

471 – 480

178

194

203

305

240

515

481 – 490

180

196

205

307

243

520

491 – 500

182

199

207

310

246

524

501 – 510

184

201

210

313

249

529

511 – 520

186

203

212

316

251

533

521 – 530

188

206

215

319

254

538

531 – 540

190

208

217

321

257

542

541 – 550

193

211

220

324

260

547

551 – 560

195

213

222

327

263

551

561 – 570

197

216

225

330

266

556

571 – 580

199

218

227

333

268

560

581 – 590

201

221

230

336

271

564

591 – 600

203

223

232

338

274

569

601 – 610

205

225

235

341

277

573

611 – 620

207

228

237

344

280

578

621 – 630

209

230

240

347

282

582

631 – 640

211

233

242

350

285

587

641 – 650

214

235

245

352

288

591

651 – 660

216

238

247

355

291

596

661 – 670

218

240

249

358

294

600

671 – 680

220

243

252

361

297

605

681 – 690

222

245

254

364

299

609

691 – 700

224

247

257

366

302

614

2.pielikums

Attālumi starp Latvijas dzelzceļa iecirkņu sadales punktiem, km

Kods

No stacijas

Attālums līdz stacijām, km

Dzelzceļa iecirknis ir slēgts saskaņā ar Valsts a/s „Latvijas dzelzceļš”

Valdes lēmumu 20.02.2009.g. Nr.5/67

Ieriķi - Gulbene

Ieriķi

Gulbene

111307 Ieriķi

-

105

111345 Dzērbene

36

69

111608 Gulbene

105

-

Gulbene - Vecumi

Gulbene

Vecumi

Dzelzceļa iecirknis ir slēgts saskaņā ar Valsts a/s „Latvijas dzelzceļš”

Valdes lēmumu 20.02.2009.g. Nr.5/66

111608 Gulbene

-

69

111646 Balvi

29

40

111720 Kuprava

49

20

111735 Žīguri

60

9

111913 Vecumi

69

-

Ventspils – Liepāja-pasažieru

Ventspils

Liepāja-pasažieru

Dzelzceļa iecirknis ir slēgts saskaņā ar Valsts a/s „Latvijas dzelzceļš”

Valdes lēmumu 20.02.2009.g. Nr.5/68

098206 Ventspils

-

121

098600 Liepāja-pasažieru

121

-

Jāņavārti - Ērgļi

Jāņavārti

Ērgļi

Jāņavārti - Saurieši

Jāņavārti

Saurieši

090064 Jāņavārti

-

93

090064 Jāņavārti

-

12

094309 Rīga Preču

3

90

094309 Rīga Preču

3

9

094402 Saurieši

12

81

094402 Saurieši

12

-

094538 Kangari

27

66

Dzelzceļa iecirknis ir slēgts saskaņā ar Valsts a/s „Latvijas dzelzceļš” Valdes lēmumu 17.05.2009.g. Nr.11/142

094582 Suntaži

51

42

094633 Ķeipene

66

27

094722 Taurupe

75

18

094845 Ērgļi

93

-

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!