• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar pašvaldību policijas vadību vienojoties par ciešāku sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2010., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222388

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iekšlietu ministre: Par ārpuskārtas pārbaudēm policijas struktūrvienībās

Vēl šajā numurā

08.12.2010., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar pašvaldību policijas vadību vienojoties par ciešāku sadarbību

7.decembrī iekšlietu ministre Linda Mūrniece, tiekoties ar Latvijas Lielo pilsētu asociācijas (LLPA) pārstāvjiem – pašvaldību policijas vadību, pārrunāja aktuālās problēmas un vienojās par nākotnes sadarbības perspektīvām.

Tikšanās laikā tika pārrunāti policijas personāla izglītības jautājumi, sadarbība plūdu situācijas koordinācijā, informācijas apmaiņa par dalību starptautiskos projektos un pašvaldībās pastāvošā atskurbtuvju nodrošināšanas problēma. L.Mūrniece atzina, ka šobrīd katra pašvaldība atskurbtuvju problēmu risina sava budžeta iespēju robežās, tomēr šai problēmai ir jārod vienots risinājums, kas tiks meklēts, tiekoties ar Latvijas Pašvaldību savienību. Tāpat pašvaldību policijas vadība tika aicināta aktīvāk izmantot iespējas piedalīties starptautiskos sadarbības projektos, kā arī aktīvāk sniegt savus priekšlikumus likumdošanas iniciatīvām.

Tika pārrunāta arī Valmieras situācija, kur jārod risinājums plašākai pašvaldības un Valsts policijas sadarbībai. Savukārt, gatavojoties plūdu draudiem Jēkabpilī, ministre uzdeva Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam sadarbībā ar pašvaldību laikus prognozēt plūdu draudus un saskaņot rīcību plūdu seku novēršanā.

Kristīne Liepa, ministres padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!