• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par ķīlnieku krīzes risināšanu Sudānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2010., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/222116

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par mazumtirdzniecības apgrozījumu oktobrī

Vēl šajā numurā

02.12.2010., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par ķīlnieku krīzes risināšanu Sudānā

Noslēgusies otrā vizīte Sudānā Latvijas īpašajiem pārstāvjiem – Latvijas Ārlietu ministrijas un Drošības policijas Pretterorisma centra darbiniekiem, kas vizītes laikā tikās ar Sudānas valdības iestāžu un Latvijas partnervalstu diplomātisko pārstāvniecību amatpersonām. Pārrunu gaitā Sudānas valdības iestādēm atkārtoti tika uzsvērta nepieciešamība veicināt ātrāku Latvijas pilsoņu atbrīvošanu, kā arī apspriesta informācija par ķīlnieku krīzes risināšanas virzību un progresu situācijas ātrākai normalizēšanai. Sudānas iestādes ir pārliecinātas par ķīlnieku krīzes pozitīvu atrisinājumu. Latvijas pārstāvji turpinās darbu no Latvijas, taču nepieciešamības gadījumā tie nekavējoties atgriezīsies Hartumā, Sudānā.

Īsi pēc atgriešanās Latvijā ķīlnieku krīzes risināšanai izveidotais koordinācijas centrs organizēja Latvijas pārstāvja tikšanos ar nolaupīto Latvijas pilsoņu tuviniekiem un ģimenes locekļiem. Nolaupīto tuviniekiem nepieciešamības gadījumā ir nodrošināts arī psihologa atbalsts.

Ministrijas Preses
un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!