• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Labklājības ministre: Par sociālās aprūpes jomā veikto izmaiņu rezultātu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2010., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221881

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2010 gada 23.novembrī

Vēl šajā numurā

26.11.2010., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministre: Par sociālās aprūpes jomā veikto izmaiņu rezultātu

Lai pateiktos par darbinieku ieguldījumu strukturālo reformu īstenošanā sociālās aprūpes jomā, 25.novembrī labklājības ministre Ilona Jurševska piedalījās valsts sociālās aprūpes centra “Rīga” darbinieku kopsapulcē. Tikšanās laikā ministre pasniedza darbiniekiem arī atzinības rakstus.

Uzrunājot klātesošos, labklājības ministre uzsvēra: “Gan iepriekšējais gads, gatavojoties strukturālo reformu īstenošanai, gan arī šis gads, uzsākot to ieviešanu, ir prasījis ne mazums spēka un pacietības, lai reformu mērķis tiktu sasniegts. Tomēr mums kopīgi tas ir izdevies, un par to liecina arī fakts, ka par sociālās aprūpes centru reorganizāciju esam nominēti efektīvas pārvaldības gada balvai.”

I.Jurševska centra darbiniekiem arī norādīja, ka vēl ir liels darbs jāpaveic, lai ne tikai efektīvi strādātu jaunajā sistēmā un struktūrā, bet arī lai turpinātu pilnveidot un attīstīt sociālās aprūpes centru darbību un kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu klientiem.

Turklāt nenoliedzami, lai cik svarīgi ir šajā situācijā optimizēt resursus, kas veiksmīgi ir panākts, vienlīdz būtiski ir saglabāt arī pakalpojuma kvalitāti. “Manuprāt, mums ir izdevies ne tikai saglabāt pakalpojuma kvalitāti, bet arī to uzlabot, klientiem atvieglojot un vienkāršojot pakalpojumu saņemšanu, kas ir ļoti būtisks solis pretī pakalpojumu kvalitātes celšanai,” akcentēja I.Jurševska.

Labklājības nozares strukturālās reformas ietvaros ar 2010.gada 1.janvāri tika reorganizētas 33 Labklājības ministrijas pakļautībā esošās tiešās valsts pārvaldes iestādes – sociālās aprūpes centri, tās apvienojot un izveidojot piecus reģionālos valsts sociālās aprūpes centrus – “Rīga”, “Kurzeme”, “Zemgale”, “Vidzeme” un “Latgale”.

Reformas mērķis bija samazināt nozares administratīvo aparātu, apvienojot struktūras un to funkcijas.

Labklājības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!