• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Komisija: Par strukturālo reformu projekta ieviešanu valsts pārvaldē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2010., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221755

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

25.11.2010., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Komisija: Par strukturālo reformu projekta ieviešanu valsts pārvaldē

23.novembrī Rīgā Eiropas Komisijas pārstāvji izteica atzinību par projekta “Atbalsts strukturālo reformu ieviešanai valsts pārvaldē” ieviešanas progresu. Eiropas Komisija projektu nodēvēja par īpašu un nozīmīgu, kura rezultātus varēs pasniegt kā labu praksi strukturālo reformu ieviešanai citās valstīs.   

Eiropas Komisijas pārstāvji piedalījās 2007.–2013.gada plānošanas perioda Eiropas Sociālā fonda apakškomitejas sēdē, kurā Valsts kancelejas pārstāvji sniedza informāciju par Valsts kancelejas īstenotā projekta “Atbalsts strukturālo reformu ieviešanai valsts pārvaldē” uzsāktajām projekta aktivitātēm un finanšu apguves apjomu, ar projekta ieviešanu saistītajiem riskiem un to novēršanas pasākumiem.

Valsts kancelejas pārstāvji informēja, ka sākta divu aktivitāšu īstenošana funkciju deleģēšanas procesa izvērtējumam un valsts pārvaldes atbalsta funkciju nodošanas modeļa izstrādei, mēneša laikā tiks sākta arī citu 2010.gadā plānoto aktivitāšu ieviešana valsts konkurētspējas modeļa izstrādei, ietekmes novērtējumu veikšanai, funkciju auditu atbalstam un valsts pārvaldes darbinieku novērtēšanas sistēmas ieviešanai.

Projektu 100% apmērā finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Aktivitāti administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru. Projekta “Atbalsts strukturālo reformu ieviešanai valsts pārvaldē” mērķis ir sekmēt valsts konkurētspējas paaugstināšanos, īstenojot efektīvu strukturālo reformu ieviešanu valsts pārvaldē, kā arī paaugstinot reformu plānošanas, ieviešanas un uzraudzības instrumentu kvalitāti.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!