• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2010., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221236

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

13.11.2010., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

SIA „Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” brīdina dzīvokļu īrniekus Daugavpilī: ALEKSEJU BELOUSOVU, dzim 1974.gada 18.februārī, dzīv. Gaismas ielā 32, dz.25; VILHELMĪNU PLEČKENU, dzim.1920.gada 24.augustā, dzīvokļa adrese: Viršu ielā 50, dz.4, deklarētā dzīves vieta: Sēlijas ielā 36A, Daugavpilī, par parādu par dzīvojamo telpu īri un pamatpakalpojumiem samaksāšanas nepieciešamību. Ja parāds netiks samaksāts mēneša laikā pēc šīs publikācijas, pret jums, pamatojoties uz LR likumdošanu, tiks sniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu, izlikšanu no dzīvokļa un/vai parāda piedziņu.



SIA „Liepājas namu apsaimniekotājs” brīdina Slimnīcas ielas 9 - 3, Liepājā, īrnieci DINU SITIKU, un ģimenes locekli VADIMU SITIKU, ja mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas netiks samaksāts īres un komunālo maksājumu parāds (31.10.2010.), tiesā tiks iesniegta prasība par īres līguma izbeigšanu, izlikšanu bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas un parāda piedziņu, pamatojoties uz LR likumu „Par dzīvojamo telpu īri” 282.panta pirmās daļas 1. un 2.punkta.



SIA ”Liepājas namu apsaimniekotājs” brīdina SERGEJU ĻAKINU, ka dzīvojamās telpas Grīzupes ielā 97 - 9, Liepājā, īres līguma termiņš izbeidzies 2009.gada 12.jūnijā. Ja viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dzīvojamā telpa netiks atbrīvota un netiks samaksāts īres, komunālo pakalpojumu maksājumu parāds un zaudējumi (31.10.2010), tiesā tiks iesniegta prasība par izlikšanu no dzīvojamās telpas un parāda piedziņu, pamatojoties uz LR likumu „Par dzīvojamo telpu īri” 6.panta 2.daļu, Civillikuma 1771., 1779.pantiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!