• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2010., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221093

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

11.11.2010., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Konkurss

SIA „Rīgas ūdens” izsludina atklātu konkursu „Kanalizācijas tīklu sistēmu skalošana” (Id.Nr. RŪ-2010/49).

Atklāta konkursa nolikuma teksts ir publicēts SIA „Rīgas ūdens” mājas lapā: www.rigasudens.lv.

Kontaktpersona: SIA „Rīgas ūdens” projekta vadītājs Vjačeslavs Stankevičs, tālr. 67072062, e-pasta adrese: vjaceslavs.stankevics@rigasudens.lv.


Latvijas Preses izdevēju asociācija aicina iesniegt projekta iesniegumus

Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātajā konkursā “Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām “

Konkursa mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām, sekmējot pamatotu lēmumu pieņemšanu un videi nekaitīgu rīcību.

Konkursa ietvaros kopējais pieejamais KPFI finansējums ir 597 384 latu.

Konkurss norisinās saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 17. augusta noteikumiem Nr. 789 „Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa “Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām” nolikums” (turpmāk - noteikumi).

Konkursa atbalstāmā aktivitāte:

· radoša konkursa rīkošana par labākajām publikācijām laikrakstos, žurnālos un tīmekļa vietnēs, kuras aptver iespējami plašu auditoriju un veicina sabiedrības vispārējā informētības līmeņa paaugstināšanu par nepieciešamību novērst klimata pārmaiņas, veicināt energotaupības pasākumus un izmantot atjaunojamos energoresursus (noteikumu 7.1. apakšpunkts).

Projekta iesniedzēji - Latvijas Republikā reģistrēts komersants, biedrība vai nodibinājums, kuram piederošs izdevums - laikraksts vai žurnāls - ir reģistrēts Uzņēmumu reģistra masu informācijas līdzekļu reģistrā vai kura īpašumā ir tīmekļa vietne, ja minētajos plašsaziņas līdzekļos vai tīmekļa vietnē laikposmā no 2010.gada 1.oktobra līdz 2011.gada 1.oktobrim publicēti teksti vai cita veida materiāli, kuri veicina sabiedrības vispārējā informētības līmeņa paaugstināšanu par nepieciešamību novērst klimata pārmaiņas, veicināt energotaupības pasākumus un izmantot atjaunojamos energoresursus.

Pieejamais aktivitātes finansējums - 89 000 latu. Viena projekta maksimālais finansējums ir 10 000 latu, bet minimālais finansējums - 500 latu;

Projekta iesniegumus jāiesniedz Latvijas Preses izdevēju asociācijā no šī sludinājuma publicēšanas dienas līdz 2011. gada 1.novembrim (ieskaitot) darba dienās no plkst. 9 līdz plkst. 17 K. Ulmaņa gatve 5, Rīga, LV-1004, 3.stāvā, Rīgā, vai nosūtot ierakstītā vēstulē pa pastu Latvijas Preses izdevēju asociācija: K.Ulmaņa gatve 5, Rīga, LV-1004, vai noformētu elektroniskā dokumenta veidā sūtot uz elektroniskā pasta adresi: lpia@lpia.lv.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt pa pastu: Latvijas Preses izdevēju asociācija, K. Ulmaņa gatve 5, LV- 1004, Rīgā, vai elektroniski uz e- pasta adresi: lpia@lpia.lv , kā arī zvanot pa tālr. 29245496 vai 67808936.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!