• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1999. gada 23. februāra protokola izraksts Nr. 14 "Par Lietuvas Republikas noteikto vienveidīgo preču vērtību piemērošanu muitas vērtības kontrolei". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.1999., Nr. 55/56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22107

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.58

Grozījums Ministru kabineta 1999.gada 12.februāra noteikumos Nr.46 "Noteikumi par īpašu uzdevumu ministra sadarbībai ar starptautiskajām finansu institūcijām kompetenci"

Vēl šajā numurā

26.02.1999., Nr. 55/56

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 14

Pieņemts: 23.02.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas Ministru kabineta sēdes protokola Nr.14 izraksts

Rīgā 1999.gada 23.februārī

40.§

Par Lietuvas Republikas noteikto vienveidīgo preču vērtību piemērošanu muitas vērtības kontrolei

Apspriedē piedalījās: L.Stelpe, I.Godmanis, V.Balodis, P.Salkazanovs, V.Birkavs, I.Ernstone, A.Šlesers, V.Krištopans.

1. Pieņem zināšanai Igaunijas Republikas, Latvijas Republikas un Lietuvas Republikas brīvās tirdzniecības nolīguma ietvaros izveidotās Apvienotās komitejas Latvijas pārstāvju sagatavoto un ekonomiskas ministra iesniegto informāciju.

2. Pilnvarot Apvienotās komitejas Latvijas pārstāvjus paust šādu Latvijas puses nostāju Apvienotās komitejas tikšanās laikā Vilņā š.g. 5.martā:

2.1. Igaunijas Republikas, Latvijas Republikas un Lietuvas Republikas līguma par brīvo tirdzniecību ar lauksaimniecības precēm ietvaros Lietuvai tirdzniecībā ar Latviju ne vēlāk kā ar š.g. 15.martu nepiemērot Lietuvas Republikas valdības 1996.gada 25.jūnija lēmuma Nr.751 (9.1., 9.2. un 9.3.p.) nosacījumus preču muitas vērtības noteikšanai lauksaimniecības precēm;

2.2. ja šī protokollēmuma 2.1. apakšpunktā minētā vienošanās netiek panākta, tad līdz laikam, kamēr Lietuva tirdzniecībā ar Latviju piemēro Lietuvas Republikas valdības 1996.gada 25.jūnija lēmuma Nr.751 (9.1, 9.2. un 9.3.p.) nosacījumus preču muitas vērtības noteikšanai lauksaimniecības precēm, Igaunijas Republikas, Latvijas Republikas un Lietuvas Republikas līguma par brīvo tirdzniecību ar lauksaimniecības precēm ietvaros Latvija tirdzniecībā ar Lietuvu ar š.g. 15.martu piemēro līdzvērtīgus pasākumus preču muitas vērtības noteikšanai lauksaimniecības precēm.

3. Finansu ministrijai un Zemkopības ministrijai pēc saskaņošanas ar Ārlietu ministriju un Ekonomikas ministriju līdz š.g. 5.martam izstrādāt normatīvā akta projektu par līdzvērtīgu pasākumu ieviešanu muitas vērtības noteikšanai. Šī protokollēmuma 2.2. apakšpunktā noteiktajā gadījumā normatīvā akta projektu iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdē š.g. 9.martā.

 

Ministru prezidents V.Krištopans

  Valsts kancelejas direktors A.Vītols

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!