• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot angļu premjera apsveikumu ar stāšanos amatā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2010., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220939

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties darba vizītē Igaunijā, Tallinā

Vēl šajā numurā

09.11.2010., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot angļu premjera apsveikumu ar stāšanos amatā

8.novembrī Apvienotās Karalistes premjerministrs Deivids Kamerons apsveica Ministru prezidentu Valdi Dombrovski ar panākumiem 10.Saeimas vēlēšanās un atkārtotu nominēšanu Ministru prezidenta amatam.

Apvienotās Karalistes premjers augsti novērtēja Latvijas sabiedrības atkārtoti izrādīto uzticību valdībai, kam ir bijis jāpieņem smagi lēmumi valsts izdevumu samazināšanā un ekonomiskās situācijas stabilizēšanā.

D.Kamerons apsveikuma vēstulē izteicis vēlmi turpmākai Latvijas un Lielbritānijas sadarbībai ES un NATO ietvaros, lai ar mērķtiecīgi plānoto darbu pierādītu vēlētājiem, kas tas ir ieguldīto līdzekļu vērts. “Tas ir īpaši svarīgi šajā iekšzemes taupības laikā, kad starptautiskajām organizācijām ir nopietni jāuzņemas atbildība par efektīvu darbību,” uzsvēra Apvienotās Karalistes premjers. D.Kamerons novēlēja V.Dombrovskim un Latvijas tautai panākumiem bagātu un veiksmīgu nākotni.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!