• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Zviedrijas sadarbību vides aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.1999., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22066

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimā. Ar lietišķu un saturīgu parlamentāro darbu

Vēl šajā numurā

25.02.1999., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Zviedrijas sadarbību vides aizsardzībā

Vakar, 24.februārī, vides valsts ministre Inese Vaidere tikās ar ārkārtējo un pilnvaroto Zviedrijas vēstnieku Latvijā Hansu Magnusonu.

Tikšanās laikā vides valsts ministre atzina, ka jāturpina Latvijas un Zviedrijas sekmīgā sadarbība Latvijas vides likumdošanas un Eiropas Savienības likumdošanas saskaņošanā, likumdošanas ieviešanas procesā, kā arī konvenciju ieviešanas gaitā.

I.Vaidere un H.Magnusons tikšanās laikā pārrunāja Zviedrijas palīdzību ūdens un atkritumu saimniecības sakārtošanā Latvijas pilsētās, kā arī Zviedrijas un Latvijas pašvaldību sadarbību.

Apspriesti arī Zviedrijas īstenotie projekti Latvijā reģionālajā attīstībā un vides aizsardzībā. I.Vaidere uzsvēra, ka nozīmīgas jomas, kurās sadarbība būtu jāattīsta, ir bīstamo atkritumu apsaimniekošanas sistēmas izveide un vides izglītība.

Vides valsts ministre informēja Zviedrijas vēstnieku par pašreizējo situāciju vides aizsardzības institucionālās sistēmas pilnveidošanā, kuras mērķis ir precizēt ministrijas un pakļauto iestāžu funkcijas, kā arī veidot optimālu modeli jauno funkciju veikšanai.

I.Vaidere un H.Magnusons augstu novērtēja Latvijas un Zviedrijas sadarbību.

VARAM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!