• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gatavošanos nākamā gada Lielajai talkai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2010., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220493

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie ugunskura tiekoties ar skautiem un gaidām

Vēl šajā numurā

02.11.2010., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gatavošanos nākamā gada Lielajai talkai

Lai pārrunātu nākamā gada 30.aprīlī plānotās Lielās talkas norisi, 29.oktobrī Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar sava patronāžas projekta – Lielās talkas – dalībniekiem, rīkotājiem un atbalstītājiem.

Izsakot pateicību visiem Lielās talkas rīkošanā iesaistītajiem, Valsts prezidents atzina, ka šogad Latvija, viņaprāt, bija tik sakopta, kā vēl nekad iepriekš. Tas ir, pateicoties Lielās talkas ietvaros paveiktajam milzīgajam darbam, kurš tika turpināts pašvaldībās arī Eiropas Sociālā fonda projekta bezdarbniekiem ietvaros.

“Lielās talkas uzdevums arī turpmāk ir attīstīt brīvprātīgo kustības filozofiju un zaļā dzīvesveida popularizēšanu, turklāt ne tikai piedaloties un atbalstot Lielās talkas ideju, bet arī ikdienā ar savu paraugu parādot, kā Latviju veidot zaļāku,” tikšanās laikā norādīja Valsts prezidents.

Diskusijas laikā tika nolemts par 2010.gada Lielās talkas tematisko vadlīniju izvirzīt vides izglītības tēmu, mudinot iedzīvotājus domāt ne tikai par atkritumu šķirošanu un dalīšanu, bet arī par preces iepakojumu jau iepirkšanās laikā – vai tas sadalās, cik daudz laika un enerģijas nepieciešams tā pārstrādei.

Valsts prezidents ir Lielās talkas patrons kopš akcijas sākuma 2008.gadā. Viņš ir talkojis tajās visus trīs gadus pēc kārtas.

Lielās talkas projekta mērķis ir desmit gadu laikā padarīt Latviju un Baltijas jūras reģionu par tīrāko vietu pasaules kartē.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!