• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Latvijas Radio 85 gadu jubilejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2010., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220480

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2010.gada 2.oktobrī ievēlētās Latvijas Republikas 10. Saeimas deputāti savās darba vietās (2.novembrī)

Vēl šajā numurā

02.11.2010., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Latvijas Radio 85 gadu jubilejā

1.novembrī Rīgā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis sveica Latvijas Radio žurnālistus un darbiniekus 85 gadu jubilejā. Ministru prezidents uzsvēra, ka šis ir svētku mirklis ne tikai visai Latvijas Radio saimei, bet arī Latvijas iedzīvotājiem – radio klausītājiem. “Latvijas Radio raidītās ziņas, diskusijas, komentāri un mūzika ir kopā ar mums gan svētkos, gan ikdienas steigā. Un kaut arī mūsdienu multimediju attīstības tendences ievieš arvien jaunas tehnoloģiskas iespējas sabiedrības komunikācijai un informācijas apritei, esmu pārliecināts, ka radio kā medija loma būs nozīmīga vienmēr un visos laikos,” apsveikumā uzsvēra V.Dombrovskis.

Ministru prezidents norādīja, ka šodien Latvijas Radio nodrošina četras pamatprogrammas un vairākas mākslinieciskās struktūrvienības, kas guvušas augstus sasniegumus savās darbības jomās, kā arī radio ir lielākais programmu producents Latvijā – ar savu radioteātri un bērnu vokālo grupu. Apsveikumā Ministru prezidents pauda augstu novērtējumu Latvijas Radio centieniem neapstāties pie sasniegtā, bet vēlmi turpināt mainīties un pilnveidoties atbilstoši jauno tehnoloģiju attīstībai pasaulē.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!