• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par ES attīstības sadarbības politikas nākotnes stratēģiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.2010., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/220184

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par finanšu stabilizācijas procesu Ādažos

Vēl šajā numurā

27.10.2010., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par ES attīstības sadarbības politikas nākotnes stratēģiju

No 21. līdz 22.oktobrim Ārlietu ministrijas Ekonomisko un divpusējo attiecību direkcijas vadītāja vēstniece Elita Kuzma piedalījās neformālajā Eiropas Savienības attīstības ministru sanāksmē Briselē. Sanāksmes darba kārtībā bija jautājumi par Eiropas Savienības attīstības sadarbības politikas stratēģisko virzību un jaunattīstības valstīm sniegto budžeta atbalstu. Tāpat valstu pārstāvji apmainījās viedokļiem par Ekonomiskās partnerības nolīgumu ar Āfrikas, Karību jūras un Klusā okeāna valstīm noslēgšanu, kā arī inovatīvā finansējuma mehānismiem.

Latvija diskusijā par Eiropas Savienības attīstības sadarbības nākotnes prioritātēm un mērķiem uzsvēra jauno Eiropas Savienības dalībvalstu īpašo pienesumu. Eiropas Savienības jauno dalībvalstu pārejas pieredze apkopota iniciatīvā “European Transition Compendium”, kuras izstrādāšanu Eiropas Komisija pabeidza 2010.gada pavasarī.

Neskatoties uz ierobežotajiem finanšu līdzekļiem, Latvija joprojām īsteno divpusējus un trīspusējus attīstības sadarbības projektus, īpašu uzmanību pievēršot palīdzības efektivitātes principu ievērošanai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!