• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Jums ir devies "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" -1998. gada rādītājs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.1999., Nr. 50/51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21995

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimā: Krievijas Valsts domes priekšsēdētāja vietnieks un locekļi

Vēl šajā numurā

23.02.1999., Nr. 50/51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Jums ir devies "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" —1998. gada rādītājs

Godātie lasītāji, pie Jums dodas 1998. gadā pieņemto valsts normatīvo tiesību aktu priekšmetu rādītājs. Tas palīdzēs operatīvi atrast jebkuru Jums nepieciešamo dokumentu, kas ievietots pagājušā gada četrdesmit vienā "LV D" burtnīcā, pavisam 1312 lappusēs. Tie ir vairāk nekā divsimt Saeimā pieņemtie likumi, gandrīz piecsimt Ministru kabineta noteikumi, ieteikumi un instrukcijas, kā arī apmēram pussimts Ministru kabineta rīkojumu, kuriem ir normatīvs raksturs. Tiesību aktu temati sakārtoti alfabēta secībā, sākot ar "administratīvo izsūtīšanu" un beidzot ar "zvejniecību", un katram norādīts burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas publicēts. Atsevišķā sadaļā vēlreiz — burtnīcu hronoloģiskā secībā — norādīti 1998. gadā izdarītie grozījumi agrāk pieņemtajos tiesību aktos: likumos, valdības noteikumos, lēmumos, instrukcijās un rīkojumos. Tādu ir vairāk nekā trīs simti. Tāpat kā katru gadu, beigās dots spēku zaudējušo normatīvo tiesību aktu rādītājs — to, kuri ievietoti 1998. gada "LV D" burtnīcās un zaudējuši spēku līdz šā gada 1. februārim. Norādīts arī, uz kāda akta pamata un ar kādu datumu katrs no tiem zaudējis spēku: pieņemts jauns likums vai Ministru kabineta noteikumi vai arī tas atcelts ar Satversmes tiesas lēmumu u.tml.

Mūsu laikraksta abonenti 1998. gada rādītāju saņem par brīvu, bet pārējie interesenti to var iegādāties "Latvijas Vēstneša" kioskā, Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā, un redakcijas Realizācijas daļā, Bruņinieku ielā 41, otrajā stāvā.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!