• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2010., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219732

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

19.10.2010., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

 



Vides ministrija aicina iesniegt projekta iesniegumus Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātajā konkursā „Atjaunojamo energoresursu izmantošana transporta sektorā”

Konkursa mērķis ir siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana, nodrošinot transportlīdzekļu pielāgošanu no atjaunojamiem energoresursiem iegūtas enerģijas lietošanai, tai skaitā atbalstot transportlīdzekļu pielāgošanu no atjaunojamiem resursiem iegūtas degvielas lietošanai fosilas izcelsmes degvielas vietā, kā arī atbalstot no atjaunojamiem resursiem iegūtas degvielas pieejamības nodrošināšanu, uzstādot projekta vajadzībām no atjaunojamiem resursiem iegūtas degvielas uzpildes iekārtas tikai kopā ar transportlīdzekļu pielāgošanu no atjaunojamiem resursiem iegūtas degvielas lietošanai fosilas izcelsmes degvielas vietā un nepārsniedzot 20% no projekta iesniegumā pieprasītā kopējā finanšu instrumenta finansējuma.

Projekta iesniedzējs var būt Latvijas Republikā reģistrēts komersants, kā arī tiešās vai pastarpinātās valsts pārvaldes iestāde.

Konkursa ietvaros pieejamais finanšu instrumenta finansējums ir 3 522 621 lats. Konkursa ietvaros vienam projekta iesniedzējam pieejamais minimālais finanšu instrumenta finansējums ir 15 000 latu, savukārt, maksimālais - 350 000 latu.

Projekta iesniegumi jāiesniedz Vides ministrijā no šī sludinājuma publicēšanas dienas līdz 2010.gada 20.decembrim (ieskaitot) papīra formā personīgi Klimata politikas un tehnoloģiju departamentam Rīgā, Peldu ielā 26/28, 202.kabinetā, darba dienās no plkst.8.30 līdz 17 vai nosūtot ierakstītā vēstulē pa pastu: Vides ministrija, Peldu iela 25, Rīga, LV-1494, vai noformēti elektroniskā dokumenta formā, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: tr_kpfi@vidm.gov.lv.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt pa pastu: Vides ministrijas Klimata politikas un tehnoloģiju departaments Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, vai elektroniski uz elektroniskā pasta adresi: veronika.gomancenko@vidm.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!