• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalas pilsētas domes 2010. gada 7. oktobra saistošie noteikumi Nr. 58 "Par detālplānojuma Jūrmalā, Lielupē, teritorijai starp Bulduru prospektu, 27.līniju, 31.līniju un kāpu zonu, grozījumu zemesgabaliem Jūrmalā, Bulduru prospektā 131 un Bulduru prospektā 133, projekta grafiskās daļas, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu apstiprināšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2010., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219685

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.59

Par detālplānojuma zemesgabalam Jūrmalā, Dārzkopības ielā 20, projekta grafiskās daļas, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

19.10.2010., Nr. 165

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 58

Pieņemts: 07.10.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.58

Jūrmalā 2010.gada 7.oktobrī (prot. Nr.29, 14.p.)

Par detālplānojuma Jūrmalā, Lielupē, teritorijai starp Bulduru prospektu, 27.līniju, 31.līniju un kāpu zonu, grozījumu zemesgabaliem Jūrmalā, Bulduru prospektā 131 un Bulduru prospektā 133, projekta grafiskās daļas, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu apstiprināšanu

Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta
2009.gada 6.oktobra noteikumu Nr.1148 "Vietējās pašvaldības
teritorijas plānošanas noteikumi" 78.punktu un
Jūrmalas pilsētas domes 2008.gada 7.augusta lēmumu Nr.706
"Par detālplānojuma Jūrmalā, Lielupē, teritorijai starp
Bulduru prospektu, 27.līniju, 31.līniju un kāpu zonu, grozījumu izstrādes
uzsākšanu zemesgabaliem Jūrmalā, Bulduru prospektā 131
un Bulduru prospektā 133"

1. Apstiprināt detālplānojuma Jūrmalā, Lielupē, teritorijai starp Bulduru prospektu, 27.līniju, 31.līniju un kāpu zonu, grozījumu zemesgabaliem Jūrmalā, Bulduru prospektā 131 un Bulduru prospektā 133, projekta grafisko daļu, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus saskaņā ar pielikumu.

2. Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļai publicēt saistošos noteikumus un paskaidrojuma rakstu (saskaņā ar pielikumu) vietējā pašvaldības laikrakstā un laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

3. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākošajā dienā pēc to publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis



 

Pielikums

Apstiprināts ar Jūrmalas pilsētas domes 2010.gada
7.oktobra saistošajiem noteikumiem Nr.58 (prot. Nr.29, 14.p.)

Paskaidrojuma raksts par detālplānojuma Jūrmalā, Lielupē, teritorijai starp Bulduru prospektu, 27.līniju, 31.līniju un kāpu zonu, grozījumu projektu zemesgabaliem Jūrmalā, Bulduru prospektā 131 un Bulduru prospektā 133

Detālplānojuma projektā paredzēta zemesgabalu Jūrmalā, Bulduru prospektā 131 un Bulduru prospektā 133, apvienošana. Detālplānojuma risinājumā tiek noteikta transformējamā meža zemes teritorija, saglabājot daļu meža zemes kā rekreācijas teritoriju un bufera zonu starp arhitektūras pieminekli Bulduru prospektā 135 un plānoto apbūvi.

Detālplānojuma risinājums samazina iepriekš apstiprinātā detālplānojuma Jūrmalā, Lielupē, teritorijai starp Bulduru prospektu, 27.līniju, 31.līniju un kāpu zonu, noteikto apbūves blīvumu no 40% uz 30%. Savrupmāju apbūvei noteikts apbūves blīvums – 15%. Attīstot mazstāvu daudzdzīvokļu apbūvi, 20% no plānotās izmantošanas ir jāparedz darījumu vai sabiedriskas iestādes funkciju nodrošināšanai.

Detālplānojuma izstrāde tika uzsākta, pamatojoties uz LR 19.10.2004. MK noteikumu Nr.883 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 54., 54.1.punktu un Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojuma un Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu (būvnoteikumu) 7.7.2.punkta (3) apakšpunktu.

Attīstot darījumu iestādi, tiks veicināta uzņēmējdarbība Jūrmalas pilsētā, palielinot ieņēmumus pilsētas budžetā.

Detālplānojuma realizācijā jāievēro Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumos izstrādātie īstenošanas kārtības noteikumi un noslēgtā vienošanās par detālplānojuma realizācijas kārtību.

Detālplānojuma izstrādes vadītāja Jūrmalas pilsētas domes
Pilsētplānošanas nodaļas teritorijas plānotāja R.Ansule

Ar detālā plānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļas arhīvā Edinburgas prospektā 75, Jūrmalā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!