• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrs: Uzrunājot Baltijas Radioloģijas kongresa dalībniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2010., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219402

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

12.10.2010., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrs: Uzrunājot Baltijas Radioloģijas kongresa dalībniekus

8.oktobrī veselības ministrs Didzis Gavars, uzrunājot 3.Baltijas Radioloģijas kongresa dalībniekus, uzsvēra pacientu ieinteresētību starpvalstu speciālistu sadarbības pilnveidošanā, lai saņemtu iespējami labāko veselības aprūpi.

Kā norādīja D.Gavars: “Radioloģijas nozares attīstība ir labs paraugs tam, ka veselības aprūpe aizvien vairāk kļūst internacionāla. Digitālo tehnoloģiju piedāvātās iespējas – sniegt veselības aprūpes pakalpojumus, neievērojot valstu robežas, – ir ieguvums gan pacientiem, gan ārstniecības personām, jo pacientu saslimšanu diagnostikā un terapijas noteikšanā iespējams konsultēties ar zinošākajiem nozares speciālistiem. Tas jāizmato gan praktiskajā medicīnā, gan zinātnē.”

Veselības ministrs arī uzsvēra, ka nepieciešams veidot ciešāku sadarbību speciālistu vidū, jo tikai ar kopīgu darbu iespējama radioloģijas nozares straujāka attīstība ne tikai Latvijas vai Baltijas valstu, bet kopējā Eiropas Savienības telpā.

Veselības ministrijas
Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!