• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Labklājības ministrs: Par valstij piederoša īpašuma pārvaldīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2010., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219204

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

07.10.2010., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrs: Par valstij piederoša īpašuma pārvaldīšanu

Atsevišķām personām cenšoties ierobežot Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) noteiktās tiesības uz padomes locekļa vietu AS “Latvijas Kuģniecība” padomē, ir apdraudēta valstij piederoša īpašuma pilnvērtīga pārvaldīšana, norāda labklājības ministrs Uldis Augulis.

Šādu viedokli labklājības ministrs paudis Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim un ekonomikas ministram Artim Kamparam nosūtītajā vēstulē, uzsverot, ka atsevišķas personas aktīvi un atkārtoti mēģina rupji pārkāpt “Latvijas Kuģniecības” privatizācijas noteikumos iekļautos nosacījumus.

“Pamatotu satraukumu man ir radījis fakts, ka pēc viena no “Latvijas Kuģniecības” akcionāru AS “Ventspils nafta” pieprasījuma šā gada 8.oktobrī sasaukta “Latvijas Kuģniecības” akcionāru sanāksme. Tās darba kārtībā ir paredzēta sabiedrības statūtu maiņa, nosakot, ka Kuģniecības padomes sastāvā ir septiņi valdes locekļi. Šāds plānotais grozījums ir prettiesisks, jo rupji pārkāpj “Latvijas Kuģniecības” privatizācijas noteikumus,” norāda labklājības ministrs.

Labklājības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!