• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2010., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

06.10.2010., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

JĀNI VEKMANI, pers.kods 2605XX-XXXXX, deklarētā dzīvesvieta: Vangažu ielā 30-28, Rīgā, jums 2010.gada 1.septembrī ir izveidojies dzīvojamās telpas īres, komunālo maksājumu un nokavējuma naudas parāds RP SIA „Juglas nami” par kopējo summu Ls 2261,74. Saskaņā ar LR likuma „Par dzīvojamo telpu īri” 28.2 pantu brīdinām, ja parāds netiks samaksāts 1 (viena) mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”, pret jums tiks iesniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, īres un komunālo maksājumu parāda un nokavējuma naudas par parāda piedziņu.


SIA “Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” brīdina SAĻIMU TILAVOVU, dzim.1964.gada 10.novembrī, par to, ka 2010.gada 1.septembrī ir izveidojies parāds par dzīvokļa Zirgu ielā 11-7, Jelgavā, īri un sniegtajiem pakalpojumiem. Lūdzam viena mēneša laikā samaksāt parādu, pretējā gadījumā 2005.gada 5.septembrī noslēgtais dzīvojamo telpu īres līgums tiks izbeigts, ievērojot likuma “Par dzīvojamo telpu īri” 28.2 pantā noteikto.


SIA “Krāslavas slimnīca” brīdina šādus dzīvokļu īrniekus Krāslavā:

- TAMĀRU BOGDANOVU-JERMOLAJEVU, un DMITRIJU BOGDANOVU-JERMOLAJEVU Celtnieku ielā 2-17;

- ILONU LATKOVSKU un DONATU LATKOVSKI Rīgas ielā 112-13.

Jūs vairāk nekā trīs mēnešus neesat maksājuši dzīvojamās telpas īres maksu un maksu par pamatpakalpojumiem.

Ja mēneša laikā pēc brīdinājuma publicēšanas jūs nesamaksāsiet parādu, tiesā tiks iesniegta prasība par īres līguma izbeigšanu, izlikšanu no dzīvokļa un parādu piedziņu saskaņā ar LR likuma “Par dzīvojamo telpu īri” 28.panta noteikumiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!