• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 16. februāra sēdē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.1999., Nr. 45/46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21840

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Grieķijas, Brazīlijas un Peru vēstnieki:

Vēl šajā numurā

17.02.1999., Nr. 45/46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 16. februāra sēdē

Valdība akceptēja noteikumus "Latvijas Tūrisma attīstības aģentūras nolikums". Latvijas Tūrisma attīstības aģentūra ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārraudzībā. Aģentūra īsteno valsts tūrisma politiku un veicina tūrisma attīstību Latvijā.

Finansu ministram I.Godmanim uzdots no ministrijas līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt Izglītības un zinātnes ministrijai 148 000 latu Bauskas rajona Vecsaules pagasta nodegušās Jaunsaules skolas atjaunošanai.

Valdība pieņēma zināšanai informāciju par akciju sabiedrības "Latvijas gāze" darbību.

Pieņemta zināšanai Konkurences padomes priekšsēdētāja Pētera Vilka sniegtā informācija par godīgas konkurences ievērošanu cūkgaļas tirgū.

Pieņemta zināšanai informācija par nacionālo programmu ekonomiskās politikas realizācijai izstrādes un īstenošanas gaitu.

Pieņemta zināšanai valsts ieņēmumu valsts ministres Aijas Počas sniegtā informācija par Korupcijas novēršanas likuma 5.panta trešajā daļā noteikto valsts amatpersonu sarakstu. Valdība pilnvaroja valsts ieņēmumu valsts ministri A.Poču iesniegt Saeimā priekšlikumus par grozījumiem Korupcijas novēršanas likumā, kuros paredzēts: izslēgt 5.panta 3.daļu no tās spēkā stāšanās dienas; izteikt 6.panta 3.daļā terminu "radinieki" tādā redakcijā, kāda tā bija Korupcijas novēršanas likumā līdz 1998.gada 15.oktobra grozījumiem; papildināt 19.pantu ar jaunu daļu, kurā valsts iestāžu un uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vadītājiem un viņu vietniekiem, civildienesta ierēdņiem un ierēdņu kandidātiem un 5.panta otrajā daļā minētajām amatpersonām ir paredzētas tiesības savienot valsts amatpersonas amatu ar citu amatu vai darbu arī citā valsts institūcijā; noteikt 24.panta 3.daļā, ka valsts amatpersonas deklarācijā dāvinājumi tiek uzrādīti, ja to vērtība nepārsniedz 10 minimālās mēnešalgas; noteikt ar likuma pārejas noteikumiem, ka 5.panta 2.daļā minēto amatpersonu sarakstus valsts un pašvaldību iestāžu, uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vadītāji apstiprina un iesniedz Valsts ieņēmumu dienestam ne vēlāk kā mēneša laikā pēc šo likuma grozījumu stāšanās spēkā. 5.panta 2.daļā minētās amatpersonas deklarācijas 1999.gadā iesniedz līdz 1.maijam.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!