• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.1999., Nr. 45/46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21831

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vācijas valsts ministrs:

Vēl šajā numurā

17.02.1999., Nr. 45/46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— vēstulē Latvijas Republikas Saeimai

Valsts prezidents Guntis Ulmanis otrdien, 16. februārī, nosūtīja vēstuli LR Saeimas Prezidijam. Pēc tikšanās ar vairākiem Zemessardzes komandiera amata kandidātiem, izvērtējot kandidātus un apspriežoties ar NBS komandieri R.Graubi, G.Ulmanis vēstulē saskaņā ar likuma "Par valsts aizsardzību" 11. pantu ierosina Saeimai iecelt Zemessardzes komandiera amatā Zemessardzes pulkvežleitnantu Jāni Kononovu.

— apsveikumā Lietuvas Republikas prezidentam

Valsts prezidents Guntis Ulmanis otrdien, 16.februārī, nosūtīja apsveikuma vēstuli Lietuvas prezidentam Valdam Adamkum sakarā ar Lietuvas Neatkarības dienu.

Vēstulē Valsts prezidents uzsver Baltijas valstu vienotību, par ko liecina tas, ka Latvija, Lietuva un Igaunija tiecas sekmīgi īstenot vienotas ekonomiskās telpas izveides ideju un to viedokļi par eiroatlantiskās un reģionālās sadarbības attīstības virzieniem saskan.

G.Ulmanis raksta, ka nozīmīga būs 18.februārī Tallinā paredzētā triju Baltijas valstu prezidentu tikšanās, viņi diskutēs par Baltijas valstu virzību uz NATO, ES, vienota Baltijas valstu enerģētikas tirgus izveidi, attiecībām ar kaimiņvalstīm.

Atzīmējot šos svētkus Latvijā, G.Ulmanis šodien apmeklēs Lietuvas vēstniecību, kur piedalīsies Lietuvas Neatkarības dienai veltītā pieņemšanā.

Valsts prezidenta preses dienests

a

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!