• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides ministrs: Par atkritumu apsaimniekošanas sakārtošanu Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.2010., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218295

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties darba vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs

Vēl šajā numurā

22.09.2010., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides ministrs: Par atkritumu apsaimniekošanas sakārtošanu Rīgā

16.septembrī vides ministrs Raimonds Vējonis nosūtīja vēstuli Rīgas domes priekšsēdētājam Nilam Ušakovam saistībā ar nesakārtoto atkritumu apsaimniekošanu Rīgas pilsētā.

Vides ministrija pauž savu sašutumu un neizpratni par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas jautājumu risināšanu Rīgas pilsētā, kad atkritumu apsaimniekošanas līgumu starp namu valdītājiem un atkritumu apsaimniekotājiem neesamība rada priekšnoteikumus nelegālo izgāztuvju veidošanai un atkritumu izvietošanai tam nepiemērotās un neatbilstošās vietās, tādējādi piesārņojot ielas un pagalmus.

Vides ministrija regulāri saņem sūdzības no iedzīvotājiem par atkritumu apsaimniekošanu Rīgā un vairākkārt ir griezusies pie Rīgas domes ar aicinājumiem veikt būtiskas izmaiņas pašvaldības pieejā atkritumu apsaimniekošanas sistēmas sakārtošanā pilsētā.

Tādēļ arī 16.septembrī nosūtītajā vēstulē R.Vējonis aicina veikt visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka visiem dzīvojamo namu valdītājiem un visām juridiskajām personām, kas rada sadzīves atkritumus, ir noslēgts atkritumu apsaimniekošanas līgums ar sadzīves atkritumu apsaimniekotāju, ko izvēlējusies pašvaldība, un ka visi sadzīves atkritumu radītāji ir iesaistījušies pašvaldības noteiktajā atkritumu apsaimniekošanas sistēmā.

Vides ministrijas Sabiedrības informēšanas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!