• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Par sadarbību ar nevalstiskajām organizācijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2010., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218161

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrs: Piedaloties Karoga svētkos O.Kalpaka dzimtajās mājās

Vēl šajā numurā

21.09.2010., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Par sadarbību ar nevalstiskajām organizācijām

16.septembrī aizsardzības ministrs Imants Lieģis tikās ar nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvjiem no Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) un Baltijas–Melnās jūras alianses, lai pārrunātu aizsardzības un drošības politikas aktualitātes un turpmākās sadarbības perspektīvas.

Aizsardzības ministrs pateicās par līdzšinējo sadarbību un mudināja NVO realizēt jaunus projektus, lai plašāk informētu sabiedrību par aktualitātēm nacionālajā un starptautiskajā drošībā. I.Lieģis norādīja: “Viens no spilgtākajiem mūsu sadarbības paraugiem ir Rīgas konference, kas sniedza plašu un atvērtu dialogu par starptautiskās drošības jautājumiem.”

NVO pārstāvji iepazīstināja ministru ar realizētajiem un plānotajiem projektiem un sniedza ieskatu par šobrīd aktuālām sabiedrības informēšanas prioritātēm. NVO plāno arī turpmāk sadarboties ar skolām, augstskolām, ekspertiem un akadēmiķiem, tādējādi veicinot diskusijas par drošības jautājumiem. NVO norādīja, ka arī turpmāk stiprinās sadarbību ar Aizsardzības ministriju.

Aizsardzības ministrija sadarbojas ar nevalstiskajām organizācijām, kuru darbības jomas ir sabiedrības informēšana un diskusijas veicināšana par Latvijas drošības un aizsardzības politikas jautājumiem, Latvijas dalību NATO, dažādiem starptautisko attiecību un starptautiskās drošības jautājumiem. NVO veic arī aizsardzības nozarei aktuālu jautājumu pētniecību, iedzīvotāju informēšanu un izglītošanu.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!