• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 8. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.1999., Nr. 43/44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21805

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija lēmums

Vēl šajā numurā

16.02.1999., Nr. 43/44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas7. Saeimas 1999. gada Ziemas sesija

5. burtnīca

8. — 15. februāris

Saeimas Prezidija 1999. gada 8. februāra sēdē

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Kiršteina iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Kiršteinam neapmaksātu atvaļinājumu no 1999. gada 10. februāra līdz 12. februārim un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999. gada 11. februāra sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem pēc Saeimas 1999. gada 11. februāra sēdes.

5. Pieņēma zināšanai Saeimas Revīzijas komisijas nolikumu.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par priekšsēdētāju Parlamentārās izmeklēšanas komisijai, kas izveidota nolūkā veikt Latvijas Republikas valdības un "Tilts Communication" līguma izpildes analīzi, kā arī izvērtēt SIA "Lattelekom" tarifu politikas un Telekomunikāciju tarifu padomes pilnvaroto pārstāvju rīcības atbilstību likuma "Par telekomunikācijām" prasībām ievēlēta I.Ūdre.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka izveidota Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Rūpniecības, enerģētikas un būvniecības apakškomisija. Par minētās apakškomisijas sekretāri ievēlēta J.Stalidzāne.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā izveidota deputātu grupa sadarbības veicināšanai ar Francijas parlamentu.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā izveidota deputātu grupa sadarbības veicināšanai ar Portugāles parlamentu.

10. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: T.Ketleram (Saeimas 21. janvāra sēdē); J.Vētram (Saeimas 28. janvāra sēdē); V.Paeglei (Saeimas 4. februāra sēdē).

11. Pieņēma lēmumu par Saeimas sēžu kavējumiem 1999. gada janvārī. Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 15. pantu, Saeimas Prezidijs nolēma atzīt, ka Saeimas 14. janvāra sēdi neattaisnoti kavējis deputāts R.Zīle.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedram, Latvijas delegācijas loceklim Eiropas Padomes Parlamentārajā asamblejā G.Bojāram laikā no 1999. gada 17. februāra līdz 19. februārim uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Ekonomisko lietu un attīstības komitejas kārtējo sēdi Ženēvā (Šveice);

2) Latvijas delegācijas vadītājam Eiropas Padomes Parlamentārajā asamblejā J.Sinkam 1999. gada 24. februārī uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Reglamenta komitejas kārtējo sēdi Parīzē (Francija);

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem H.Demakovai, G.Dambergam, J.Plineram, delegācijas sekretārei A.Jankevicai, šoferiem Z.Pudānam un A.Veisam 1999. gada 15. februārī uz Baltijas asamblejas Izglītības, kultūras un zinātnes komitejas sēdi Viļņā (Lietuva).

13. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu, delegācijas sekretāres A.Jankevicas, Saeimas Preses dienesta vadītāja vietnieka J.Zalāna un Stenogrammu nodaļas vadītājas vietnieces R.Klancbergas komandējumu uz Helsinkiem (Somija) no 1999. gada 7. februāra līdz 9. februārim.

14. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) pārskatu par Saeimas priekšsēdētāja J.Straumes vadītās delegācijas vizīti Igaunijas Republikā 1999. gada 25. un 26. janvārī;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja R.Ražuka pārskatu par komandējumu uz Lietuvas Republiku šā gada 28.–30. janvārī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!