• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pagastu apvienības apspriedi Suntažos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.1999., Nr. 43/44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21781

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pagastu apvienības apspriedi Suntažos (turpinājums)

Vēl šajā numurā

16.02.1999., Nr. 43/44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pagastu apvienības apspriedi Suntažos

Piektdien, 12.februārī, vairāk nekā divdesmit Latvijas Pašvaldību savienības Pagastu apvienības biedri bija sabraukuši Suntažos, Ogres rajonā.

Jānis Petrovičs, pagasta padomes priekšsēdētājs, tikšanās ievadā stāstīja par Suntažu pagātni, tagadni un nākotni, par vairāk nekā diviem tūkstošiem iedzīvotāju, par viņu iespējām strādāt vietējās ražotnēs — akciju sabiedrībā "Jauda–koks", kokogļu ieguves apvienībā un citur. Suntažos ir arī divas plaši pazīstamas skolas: vidusskola un sanatorijas internātskola, pamazām stabilizējas zemnieku saimniecības, kaut gan ekonomiski spēcīgo ir tikai aptuveni divdesmit. Domājot par administratīvi teritoriālo reformu, vistiešākie kontakti varētu veidoties ar blakus esošo Lauberes pagastu, kaut gan kaimiņos ir arī Ķeipene, Taurupe, Madliena.

LPS Pagastu apvienības valdes priekšsēdis Aleksandrs Lielmežs bilda, ka šī esot zīmīga diena, jo nule nācis klajā "Latvijas Vēstneša" 1500. numurs. Viņš runāja par oficiālā laikraksta eksemplāru nepieciešamību katrā pagastā, ikvienā padomē un domē, jo tikai šajā izdevumā var rast visvairāk vajadzīgās tiešās informācijas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!