• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunā Latvijas vēstnieka Kuveitā vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2010., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217679

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunu Bīstamo kravu aprites likumu

Vēl šajā numurā

14.09.2010., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunā Latvijas vēstnieka Kuveitā vizīti Saeimā

Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Kuveitas parlamentu priekšsēdētājs Alberts Krūmiņš 6.septembrī ar Latvijas jauno vēstnieku Kuveitā Ilgvaru Kļavu pārrunāja iespējas aktivizēt ekonomisko sadarbību starp abām valstīm.

Latvijas nominētais vēstnieks I.Kļava pastāvīgi rezidē Vācijā un darbam Kuveitā plāno akreditēties oktobrī. Sarunas gaitā puses bija vienisprātis, ka jaunajam vēstniekam akreditācijas vizītē uz Kuveitu vajadzētu doties līdzi arī Latvijas uzņēmēju delegācijai.

“Kuveita un citas Persijas līča valstis Latvijas uzņēmējiem ir perspektīvs, bet diemžēl tikpat kā nemaz neapgūts eksporta tirgus. Tādēļ būtiski, lai līdz ar politisko sakaru veidošanu attīstītos arī ekonomiskie kontakti,” tikšanās laikā pauda A.Krūmiņš, atgādinot, ka Saeima pagājušajā nedēļā ratificēja Latvijas un Kuveitas nolīgumu par dubultu neaplikšanu ar nodokļiem un vizītē šo Tuvo Austrumu reģiona valsti apmeklējis arī Latvijas ārlietu ministrs.

Sadarbībā ar šā reģiona uzņēmējiem ļoti būtiska ir personisko kontaktu veidošana, atzīmēja Saeimas deputātu grupas priekšsēdētājs, kurš rosināja apsvērt iespēju rīkot arī Kuveitas uzņēmēju vizīti Latvijā, kā arī mūsu valsts tirdzniecības nama atvēršanu Kuveitā. “Uzskatu, ka vēstniekiem vairāk jānodarbojas ar Latvijas produktu prezentāciju,” teica A.Krūmiņš. Kā perspektīvus sadarbības virzienus uzņēmējdarbībā viņš minēja kokrūpniecību un pārtikas rūpniecību.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!