• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2010., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217382

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

08.09.2010., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2010. gada 24. septembrī plkst. 10 Latvijas Lauksaimniecības universitātes Tehniskās fakultātes 429. auditorijā, Jelgavā, J.Čakstes bulvārī 5, notiks LLU Lauksaimniecības nozares Lauksaimniecības inženierzinātnes apakšnozares promocijas padomes atklāta sēde, kurā RUSLANS ŠMIGINS aizstāvēs promocijas darbu „Biodīzeļdegvielas ietekme uz motora darba parametriem” inženierzinātņu doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: Rīgas Tehniskā universitātes profesors, Dr.sc.ing. Gundars Liberts; Rīgas Tehniskās universitātes docents, Dr.sc.ing. Vitolds Šneps-Šnepe; Latvijas Lauksaimniecības universitātes profesors, Dr.sc.ing. Ēriks Kronbergs. Ar promocijas darbu var iepazīties LLU Fundamentālajā bibliotēkā Jelgavā, Lielā ielā 2, un http://llufb.llu.lv/llu-theses.htm.



 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina pieteikšanos uz Kredītu fonda līdzekļu aizdevumiem saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 20.jūlija noteikumiem Nr.664 „Kārtība, kādā tiek administrēts un uzraudzīts valsts un Eiropas Savienības atbalsts lauksaimniecībai, lauku un zivsaimniecības attīstībai, izveidojot kredītu fondu”.

Kredītu fonda mērķis ir veicināt kredītresursu pieejamību lauksaimniecības un lauku attīstības, kā arī zivsaimniecības attīstības investīciju projektiem. Šī mērķa īstenošanai lauksaimnieki varēs saņemt aizdevumu Eiropas Savienības fondu projektu īstenošanai. Aizdevumi tiks izsniegti eiro vai latos.

Kredītu fonda aizdevumi tiek piešķirti šādos Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam pasākumos:

1. Pasākumā „Lauku saimniecību modernizācija” ar kopējo publisko finansējumu 14 142 117 latu apmērā.

2. Pasākumā „Lauksaimniecības produktu pievienotās vērtības radīšana” ar kopējo publisko finansējumu 5 536 245 latu apmērā.

3. Pasākumā „Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai” ar kopējo publisko finansējumu 6 088 184 latu apmērā.

4. Pasākumā „Tūrisma aktivitāšu veicināšanā” ar kopējo publisko finansējumu 656 523 latu apmērā.

Kredītu fonda aizdevumi tiek piešķirti Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.-2013.gadam 2.prioritārā virziena „Akvakultūra, zveja iekšējos ūdeņos, zivsaimniecības un akvakultūras produktu apstrāde un mārketings” pasākumos „Investīcijas akvakultūras uzņēmumos” un „Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde un mārketings” ar kopējo publisko finansējumu 5 000 000 latu apmērā.

Pieteikšanās uz pirmo kārtu notiks no 2010.gada 8.septembra līdz 2010.gada 31.decembrim. Iesniegumi Kredītu fonda līdzekļu saņemšanai jāiesniedz bankās vai krājaizdevu sabiedrībās līdz 2010.gada 31.decembrim.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!