• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2010., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217309

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

07.09.2010., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Sabiedrības integrācijas fonds aicina pieteikt pretendentus SABIEDRĪBAS VIENOTĪBAS BALVAI

Balvu piešķir organizācijai vai privātpersonai, kas ar savu darbu vietējā vai valsts mērogā ir veicinājušas sabiedrības vienotību etniskajā vai sociālajā jomā un/vai veicinājušas iecietību pret dažādo Latvijas sabiedrībā.

Pretendentus balvas saņemšanai var izvirzīt ikviens interesents, iesniedzot pieteikumu ar pamatojumu izvirzīšanai, pretendenta aprakstu un citus raksturojošus materiālus.

Ar balvas nolikumu un veidlapu pretendenta izvirzīšanai var iepazīties Fonda mājas lapā www.lsif.lv vai Sabiedrības integrācijas fondā.

Pieteikumus lūdzam iesniegt personīgi vai sūtīt pa pastu Sabiedrības integrācijas fondam, adrese: Brīvības iela 40-39, 6.stāvs, Rīga, LV-1050, vai sūtīt elektroniski uz e-pasta adresi: liga.peipina@lsif.lv līdz 2010.gada 22.oktobra plkst. 16.00.



 

Paziņojums

Es, Dmitrijs Metjolkins, pers. kods 2704XX-XXXXX, būdams SIA „Latvijas Amerikas Tirdzniecības Sabiedrība” (turpmāk - Sabiedrība), reģ.nr.40003065066, dalībnieks, kas pārstāv 40,77% no Sabiedrības apmaksātā kapitāla, kā arī rīkojoties Sabiedrības interesēs, lai izvairītos no iespējamām domstarpībām kārtojot vai reģistrējot darījumus ar kustamo un nekustamo īpašumu, kuros viena no darījuma pusēm ir SIA „Latvijas Amerikas Tirdzniecības sabiedrība”, man ir pienākums jūs informēt par situāciju ar sabiedrības valdes pilnvaru apjomu, kas ir noteikts Sabiedrības statūtos:

SIA „Latvijas Amerikas Tirdzniecības Sabiedrība” statūtu 5.nodaļas 5.2.punkta 3) apakšpunkts (statūtu redakcija uz 27.11.2009.) nosaka Sabiedrības Dalībnieku sapulces ekskluzīvo kompetenci un izņēmuma tiesības pieņemt lēmumus par šādiem jautājumiem:

,,...lēmumu pieņemšana par Sabiedrības kustamās un nekustamās mantas ieķīlāšanu, nekustamā īpašuma iegūšanu, apgrūtināšanu un atsavināšanu, Sabiedrības galvojumu (garantiju) izsniegšanu, vekseļu izsniegšanu, bezatlīdzības darījumu (patapinājums, dāvinājums, ziedojums) noslēgšanu attiecībā uz sabiedrības mantu...”

Turklāt Sabiedrības statūti neparedz nekādus papildu nosacījumus attiecībā uz šādu darījumu noslēgšanu un pieprasa, lai šādus darījumus izlemtu Sabiedrības dalībnieku sapulce neatkarīgi no šo darījumu blakus noteikumiem un summas!



Informācija par pieņemtajiem saistošajiem noteikumiem

Inčukalna novada dome 2010.gada 19.maija sēdē pieņēma saistošos noteikumus nr. 6/2010 „Par grozījumiem saistošajos noteikumos nr.17/2009 „Par atvieglojumu piešķiršanu nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem”, nr.7/2010 „Par Inčukalna novada pašvaldības nodevām” .

Inčukalna novada dome 2010.gada 16.jūnija sēdē pieņēma saistošos noteikumus nr.8/2010 „Par grozījumiem saistošajos noteikumos nr.1/2010 „Par Inčukalna pašvaldības budžetu 2010.gadam”, nr. 9/2010 „Par grozījumiem saistošajos noteikumos nr.4/2009 „Par sociālas palīdzības piešķiršanas kārtību”.

Inčukalna novada dome 2010.gada 21.jūlija sēdē pieņēma saistošos noteikumus nr.10/2010 „Par ielu un nekustamo īpašumu nosaukumu, ēku numura vai nosaukuma plākšņu, dzīvokļa numuru plākšņu un karogu turētāju pie nekustamā īpašuma izvietošanu un noformēšanu Inčukalna novadā”, nr.11/2010 „Par augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas aprites kārtību Inčukalna novadā”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!