• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētājs:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.1999., Nr. 38/39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21640

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Triju Zvaigžņu ordenis - savu īpašnieku rokās

Vēl šajā numurā

10.02.1999., Nr. 38/39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētājs:

tiekoties ar Lietuvas jauno vēstnieku

L1.JPG (32373 BYTES) Otrdien, 9. februārī, Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume tikās ar Lietuvas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Petru Vaitiekūnu (attēlā).

Sarunas gaitā Saeimas priekšsēdētājs J.Straume uzsvēra Latvijas un Lietuvas attiecību īpašo statusu, jo abas valstis ir ne tikai tuvākie kaimiņi, bet arī tuvākie un ciešākie partneri. Latvijas un Lietuvas attiecības ir balstītas uz savstarpēju uzticēšanos un sadarbību, ko veicina mūsu valstu kopīgie ārpolitikas mērķi — Eiropas Savienība un NATO.

Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi par Krievijas ekonomiskās krīzes negatīvo ietekmi uz abu valstu ekonomiku. Taču, kā atzīmēja J.Straume, Latvijas uzņēmēji spējuši pārorientēties uz ES un citu NVS valstu tirgiem, un tādējādi Latvijas ekonomika nav cietusi lielus zaudējumus.

Lietuvas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā P.Vaitiekūns nodeva Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem Lietuvas parlamenta ielūgumu jau šā gada pirmajā pusē apmeklēt Lietuvu.

Saeimas preses dienests

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!